LPG’ye zam yapıldı mı LPG’ye ne kadar zam yapıldı LPG ne kadar olduLPG’ye zam kararı

Sıvılaştırılmış petrol gazı veya kısaca LPG'ye zam haberinin gündeme düşmesi üzerine binlerce vatandaş LPG'ye zam yapıldı mı? LPG'ye ne kadar zam yapıldı? sorularına yanıt arıyor.

LPG’ye zam yapıldı mı LPG’ye ne kadar zam yapıldı LPG ne kadar olduLPG’ye zam kararı

Sıvılaştırılş petrol gazı veya kısaca LPG'ye zam haberinin gündeme düşmesi üzerine binlerce vatandaş LPG'ye zam yapıldı mı? LPG'ye ne kadar zam yapıldı? sorularına yanıt arıyor. Sizler için LPG'ye ne kadar zam yapıldı? sorularını araştırıyor. Peki, LPG'ye zam yapıldı mı? LPG'ye ne kadar zam yapıldı? LPG ne kadar oldu? LPG'ye zam kararı! detaylarını araştırdık. İşte ayrıntılar haberimizde...

LPG'YE ZAM YAPILDI MI? LPG'YE NE KADAR ZAM YAPILDI?

LPG'ye bugün itibariyle geçerli olacak şekilde zam yapıldı. Yapılan zam fiyatı 71 kuruş olarak belirlendi. Yapılan bu zam ile beraber İstanbul, İzmir ve Ankara'da LPG litre fiyatları 6 TL'ye dayandı. Yapılan 71 kuruşluk zam pompa fiyatına da yansıyacak. Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

LPG NE KADAR OLDU?

71 kuruşluk zam birlikte LPG'nin litresi İstanbul'da 5.91 TL'ye ,İzmir'de 5.81 TL'ye ve Ankara'da 5.95 TL'ye yükselmiş olacak.

Haberler.com - Gündem /beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER