Nagihan Adanın İstenmeyen İsmi Oldu, Gözyaşlarına Boğuldu!

Survivor All Star’da bu sefer dışlanma tartışması yaşandı. Olaylar karşısında gözyaşlarını tutamayan Nagihan Karadere ağlayarak sitem etti.

Nagihan Adanın İstenmeyen İsmi Oldu, Gözyaşlarına Boğuldu!

Survivor All Star’da bu sefer dışlanma tartışması yaşandı. Olaylar karşısında gözyaşlarını tutamayan Nagihan Karadere ağlayarak sitem etti.

TV8’in favori programı Survivor All Star’da geçtiğimiz akşam dokunulmazlık olayı sonrasında Bozok ile Nagihan arasında yaşananlar bölüme damga vurdu. Sakatlıklar ve yakın arkadaşlarının Survivor’dan ayrılması nedeniyle zor bir dönemden geçen ve sakatlığına rağmen yarışmaya devam etmeye çalışan Nagihan, bu olay sonrasında adeta yıkıldı.

Bozok Nagihan’ı İstemedi

Dokunulmazlık oyunu sırasında yarışa çıkacak Bozok, arkadaşlarına yönelerek Nagihan’ın konuşmasını istemediğini ve yarışırken buna dikkat edilmesini istedi. Bozok’un bu sözleri karşısında bir anda neler olduğunu anlayamayan Nagihan ise gözyaşlarını tutamadı. O anlarda yarış alanında durmak istemeyen Nagihan sağlık çadırı içerisine girerek sakinleşmeye çalıştı.

Bozok’a İsyan Etti

Sakat sakat yarışmaya devam etmeye çalıştığını ve herkesi desteklediğini belirten Nagihan, Bozok’un neden böyle bir şey yaptığını anlayamadığını söyledi. Yazıklar olsun diyerek bu duruma içerlediğini belirten Nagihan “Sakat sakat gidiyorum parkur başına kadar. Aleyna’ya gittim, taktikler verdim. Yırtındım son saniyesine kadar bütün takımıma destek oluyorum. Beyefendi benim sesimi duymak istemiyor. Kötülük mü yapıyorum ben? Benim desteğimi istemiyor neyin kini bu? Neyin nefreti bu? Ne yaparsan yap bu takıma yaranamıyorsun. Bu takımın parçası olmak istesen de oldurtmuyorlar. Yazıklar olsun. Nasıl bir kalp var, nasıl bir insanlık var? Bundan sonra da destek vermem, vermeyeceğim de. Düelloya çıksın sesimi çıkartırsam namerdim.” dedi.

Nagihan Adanın İstenmeyen İsmi Oldu, Gözyaşlarına Boğuldu!

Adeta sinir krizi geçiren ve bu durumu anlamaya çalışan Nagihan, takıma destek olmak için Aleyna’nın dahi yanına gittiğini, onun oyun alması için desteklediğini motive ettiğini söyledi. Bu durum sonrasında Aleyna’nın bile kendisine teşekkür ettiğini vurgulayan Nagihan, Bozok’tan böyle bir şey beklemediğini ve bu nedenle çok üzüldüğünü belirtti. “Böyle bir şey olabilir mi ben düşman mıyım?” diyerek ağlamaya devam eden Nagihan’a karşı takım arkadaşlarının da tepkisiz kalması dikkat çekti.

Sosyal medyaya yansıyan bu durum takipçileri de ikiye böldü. Nagihan’a haksızlık yapıldığını söyleyen pek çok kişi, Bozok’un aynı takımdaki birisi için ağır ve gereksiz sözler söylediğini belirtti.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2024, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER