Nebi Birgi'nin Yeni Teklisi Geliyor

Nebi Birgi'nin Yeni Teklisi Geliyor

Avrupa’nın en iyi erkek sesi ve Afife Jale Tiyatro ödüllü oyuncu ve müzisyen Nebi Birgi’nin ilk teklisi "Cennet “CENNET NEREDE” ve “LOVING YOU” 28 Ekim’de Tüm dijital platformlarda! Sözleri Nebi Birgi’ye, Bestesi Mine Mucur’a ait olan şarkıda Genco Arı’nın da imzası bulunuyor.

Nebi Birgi ve Mine Mucur şarkının İngilizce versiyonuyla dünya çapında ödüller almış ve Genco Arı düzenlemesiyle tekrar müzikseverlerin beğenisine sunmuşlardır. “Loving You” adlı şarkı da Cennet Nerede ile aynı anda tüm dijital platformlardaki yerini alacaktır.

Birgi şarkısıyla ilgili şunları söyledi; Mine Mucur hocam, Figen Çakmak’ın İngilizce sözleriyle katıldıkları uluslararası yarışmalarda bu şarkının İngilizce versiyonuyla yıllar önce ödüller almıştı, ben de hem şarkının İngilizcesini yurt dışında yarışmalarda seslendirdim, hem de Türkçe sözlerini yazarak iki farklı anlamda duygusu olan bir şarkı yarattım. Tabi deha adam Genco Arı’nın muhteşem dokunuşlarıyla şarkının aranjesi bambaşka bir hal aldı. Şarkıyı çıkmadan önce dinlettiğim müzikseverler duymayı özlediğimiz pop müzik şarkılarından olduğunu söylediler, umarım tüm dinleyenler de böyle düşünür.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER