Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı 

Hayatını kaybeden ünlü modacı Nur Yerlitaş, son yolculuğuna uğurlandı.

Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı 

Hayatını kaybeden ünlü modacı Nur Yerlitaş, son yolculuğuna uğurlandı. Corona virüsü nedeniyle cenaze töreni düzenlenemeyen Yerlitaş, Ulus Mezarlığı'na defnedildi.

64 yaşında hayatını kaybeden modacı Nur Yerlitaş'ın cenaze namazı, corona virüsü önlemleri sebebiyle Zincirlikuyu gasilhanesinde kılındı.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Geçtiğimiz sene beyin tümörü için ameliyat masasına yatan ve uzun süredir beyin kanseri tedavisi gören Nur Yerlitaş'ın cenaze törenine Nur Yerlitaş'ın aile yakınları, Sibel Can ve takriben 50 karakter aile dostu katıldı. Kabristan görevlileri basın mensuplarının Sibel Can'ı görüntülememesi için epeyce gayret göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

Sibel Can

VASİYETİ YERİNE GETİRİLDİ

Ünlü modacının naaşı Nişantaşı'ndaki evinin önüne getirilerek helallik alındı. Hülya Avşar ise evinin önünde hazırlanmış bulunurken Gülben Ergen ise Kamu mezarlığında taziyelerini iletti. Nur Yerlitaş'ın cenazesi vasiyeti üzerine Halk'taki annesinin mezarının yanına defnedildi. Bütün dünyayı kasıp kavuran corona virüsü salgını nedeniyle sosyal mesafe olarak adlandırılan 1 metre mesafeye uyulması için cenazeye katılanlara görevli polis memurları sıkça “birbirinize yaklaşmayın” diyerek uyarılarda bulundu. Yerlitaş'ın naaşı cenaze aracına bindirilirken kardeşi Kadriye Tura gözyaşlarına boğuldu.

İLGİLİ HABERAnnesini kaybeden Bülent Ersoy, Nur Yerlitaş'ın ailesine ricada bulundu
Son güncelleme: 15:58 - 28.04.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER