Ozza Akademi'de temel oyunculuk eğitimi tamamlandı

Ozza Akademi ' de Umut Karadağ ile “Temel Oyunculuk” eğitimi tamamlandı. Ozza Medya Genel Müdürü Fatih Avcı ve Umut Karadağ oyuncu adaylarının sertifikalarını Ozza Akademi ' de düzenlenen sertifika töreniyle teslim ettiler.

Ozza Akademi'de temel oyunculuk eğitimi tamamlandı

Umut Karadağ ile temel oyunculuk eğitimi sertifika töreni Ozza Akademi ' de gerçekleşti…

Tören oyuncu Görkem Kanbolat Arslan, yönetmen ve oyuncu koçu Burak Han Keyif, Best Model menajeri Aydın Güler, kamera önü aksiyon eğitmeni Adem Karadağ, sunucu ve ses sanatçısı Merve Akıncı, make-up artist Banu Saadet, Müdür Mehmet Durmuş, dans eğitmeni Mars Deniz Bozkurt, sinema yazarı Nizam Eren ve menajer Çiğdem Sarikaya' nın katılımıyla gerçekleşti.

Ozza Akademi ' de eğitimler sürüyor …

Ozza Akademi ' de yaz aylarında da eğitimler sürecek. Berika Cansu ile çocuklar için drama eğitimleri Burak Han Keyif ile Temel Oyunculuk eğitimleri. Adem Karadağ ile bireysel savunma ve kamera önü aksiyon eğitimleri. Mehmet Durmuş ile temel müzik ve enstrüman eğitimleri devam edecek.

Umut Karadağ ile Ozza Akademi ' de oyunculuk eğitimleri eylül ayında başlayacak.

Eylül ayında 30 haftalık 120 saatlik 3 kurdan oluşan bir eğitim programına Umut Karadağ Ozza Akademi 'de başlayacak.

Ozza Medya kültür ve etkinlik alanı

OZZA Medya, prodüksiyon çalışmalarının yanı sıra Ozza Galata adlı bir kültür ve etkinlik alanı da işletmektedir. Mekan, İstanbul'un Galata semtinde yer alır ve atölye çalışmaları, performanslar, sergiler, tiyatrolar, live konserler ve talk show dahil olmak üzere çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER