Savaşçı neden yok? Savaşçı dizisi yeni bölümü ne zaman?

Ekranların sevilen dizilerinden olan Savaşçı, dizisi bu akşam yayın akışında yer almıyor.

Savaşçı neden yok? Savaşçı dizisi yeni bölümü ne zaman?
Ekranların sevilen dizilerinden olan Savaşçı, dizisi bu akşam yayın akışında yer almıyor. Peki Savaşçı bu hafta neden yok? Savaşçı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklama.

FOX ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Sevilen dizi Savaçşı’nın yayın akışında görülmemesi ardından ‘Savaşçı neden yok?’ sorusu merak edilmeye başlandı. Savaşçı dizisi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dizinin bu hafta neden yayınlanmayacağını açıkladı.

SAVAŞÇI NEDEN YOK?

Savaşçı dizisi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Şehitlerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz. Ülke olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu ve hassas günlerde #Savaşçı'nın yeni bölümünün bu akşam yayınlanmayacağı bilgisini paylaşmak isteriz.” açıklamalarına yer verdi. Dizinin yeni bölümü 8 Mart Pazar akşamı ekranlara gelecek.

Şehitlerimizin acısını yüreğimizde hissediyoruz.

Ülke olarak içinde bulunduğumuz bu zorlu ve hassas günlerde #Savaşçı'nın yeni bölümünün bu akşam yayınlanmayacağı bilgisini paylaşmak isteriz. pic.twitter.com/WU3z8EtYxu

— Savaşçı (@savascifox) March 1, 2020

YORUM EKLE