Seda Aktuğlu Sahra’nın eşi İdris’in Mesajlarını İfşa Etti! İşte O Mesajlar!

Sahra Işık’ın Survivor’dan ayrılmasının ardından gündeme gelen iddialar için Seda Aktuğlu yazışmaları paylaştı. İşte o mesajlar...

Seda Aktuğlu Sahra’nın eşi İdris’in Mesajlarını İfşa Etti! İşte O Mesajlar!

Sahra Işık’ın Survivor’dan ayrılmasının ardından gündeme gelen iddialar için Seda Aktuğlu yazışmaları paylaştı. İşte o mesajlar…

Yarışma öncesinde Seda Aktuğlu ve Sahra Işık’ın yakın arkadaş olduğu biliniyordu. Ancak Seda Aktuğlu’nun yarışmadan ayrılmasının ardından yaşananlar Survivor’a dahi damga vurdu. Bu iddialar net olarak açıklanmasa da Seda Aktuğlu’nun Sahra’nın eşi İdris’e ulaştığı, yarışmayla ilgili farklı iddialarda bulunduğu ifade edilmişti. Bu iddialar sonrasında Sahra yarışmadan ayrılarak arkadaş kazığı yedini söylemişti. Tüm bu yaşananların ardından Seda Aktuğlu beklenmedik bir paylaşımda bulundu ve Sahra’nın eşi İdris ile yazışmalarını paylaştı. Sahra’nın Seda’ya yönelik “Hadi İdris’i aradın sen benim ailemden ne istiyorsun? İdris’in ailesini nasıl arayabilirsin sen ya arlanmaz utanmaz” sözleri üzerine Seda’nın bu paylaşımları yaptığı düşünülüyor.

Seda Aktuğlu Sahra’nın eşi İdris’in Mesajlarını İfşa Etti! İşte O Mesajlar!

Seda Aktuğlu O Mesajları İfşa Etti

Seda Aktuğlu, İdris Aybirdi ile Sahra’nın yarıştığı sıralarda yazıştığı paylaşımlarda ortaya çıktı. Sahra’nın eşi İdris’in küfürle dolu paylaşımı dikkatlerden kaçmadı. Seda Aktuğlu paylaşımlarını kısa bir süre sona silse de görüşmeler kayıt altına alındı.

Sahra’nın eşinin Ogeday ile Sahra’nın bir pozunu paylaşarak Seda’ya “Ogeday’la arasında bir şey mi var” diye sorduğu görülen paylaşımlarda “Milletin kucağına atlıyor adamın elliyor” gibi sözleri söylediği görüldü. Seda ise bu mesajlara karşılık sevinçten dolayı yaptığını ifade ediyor. İdris’in sürekli saldırgan mesajlarına karşın sakin davrandığı görülen Seda’nın  “Sahra’yı da yakıcan, bir kendine gel İdris” diyerek İdris’i sakinleştirmeye çalıştığı görülüyor.

Bu mesajların sosyal medyada yayınlanmasının ardından Seda paylaşımları silerek bir mesaj yayınladı. “Taraf aileler beni aradı. Prodüksiyon benle görüştü, anlaştık. Benim namusuma kimse laf söyleyip, beni  ve ailemi üzemez.  Eğer yine de üzerime gelinirse belgelerin şah damarı devreye girer. Yapmayın artık” dedi.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2024, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER