Selma Ergeç’ten Hazar Ergüçlü Açıklaması

Geçtiğimiz gün kameralara yakalanan Selma Ergeç'ten Hazar Ergüçlü açıklaması geldi. İşte ünlü oyuncunun yaptığı o açıklama;

Selma Ergeç’ten Hazar Ergüçlü Açıklaması

Kanal D ekranlarının yeni dizisi “İnci Taneleri” reyting rekoları kırmaya devam ederken dizi oyuncularına da övgüler yağmaya başladı. Geçtiğimiz gün kameralara yakalanan Selma Ergeç’ten Hazar Ergüçlü açıklaması geldi. İşte ünlü oyuncunun rol arkadaşı hakkında yaptığı o açıklama;

İzleyiciyi Ekran Başına Kitledi

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircilerin büyük beğenisini kazanan İnci Taneleri dizisi, başarılı performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Dramatik hikayesi ve etkileyici oyunculuklarıyla dikkat çeken dizi, izleyiciler tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.

Başrollerinde genç ve yetenekli oyuncuların yer aldığı İnci Taneleri, aşk, tutku, ihanet ve intikam gibi temaları işleyerek izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizi, sürükleyici senaryosu ve karakterler arasındaki gerilimle seyircilere soluksuz bir izleme deneyimi sunuyor.

Hazar Ergüçlü Adından Övgüyle Söz Ettiriyor

Hazar Ergüçlü’nün unutulmaz pavyon dansıyla ekranlara taşıdığı performans, izleyiciler arasında uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

İnci Taneleri dizisinde “Nermin” karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz bölümde dizinin kritik sahnelerinden birinde izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Karakterinin dramatik gelişimine paralel olarak sahnede gerçekleştirdiği pavyon dansıyla adeta büyüleyen Ergüçlü, oyunculuk yeteneğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Göz kamaştırıcı kıyafetleriyle sahneye çıkan Hazar Ergüçlü, kendine özgü zarif ve etkileyici dans figürleriyle izleyicileri adeta hipnotize etti. Karakterinin iç dünyasını yansıtan dansıyla hem duygusal bir derinlik kazandıran hem de seyircilerin beğenisini kazanan Ergüçlü, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Sahnede sergilediği performansla adeta izleyicileri büyüleyen Hazar Ergüçlü, dizinin hayranlarının takdirini toplarken, bir kez daha oyunculuk yeteneğini konuşturarak adından övgüyle söz ettirdi.

“Herkes Biraz Kafayı Çalıştırsın Zararı Olmaz”

Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ünlü oyuncu Selma Ergeç “İnci Taneleri” dizisi hakkındaki tartışmalar konusunda ne düşündüğü sorusunu şu sözlerle yanıtladı;

“Çok mutluyum dizinin başarısından dolayı. Tartışmalara da sebep olması güzel bir şey. Her şey tartışılmalı bence. Herkes biraz kafayı çalıştırsın, zararı olmaz”

SELMA ERGEÇ KİMDİR?

Selma Ergeç’ten Hazar Ergüçlü Açıklaması

Dizideki rol arkadaşı Hazar Örgüçlü’yü “Nermin” karakterinde çok beğendiğini de dile getiren Ergeç, rol arkadaşı hakkında şunları söyledi;

“Sezar’ın hakkı Sezar’a. Herkes şahane oynuyor ama Hazar olağanüstü performans gösteriyor. Şapka çıkarıyorum ona.”


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024, 18:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER