Şeyma Subaşı Yeni Kitap İçin Kolları Sıvadı

Boşanmadan sonra kendine zaman ayıran Şeyma Subaşı yeni kitap için kolları sıvadı. İşte merak edilen tüm detaylar;

Şeyma Subaşı Yeni Kitap İçin Kolları Sıvadı

Mohammed Alsaloussi ile boşanmasının arından paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü fenomen Şeyma Subaşı son dönemlerde hayatında yeni kararlar alıyor gibi görünüyor. Boşanmadan sonra kendine zaman ayıran Şeyma Subaşı yeni kitap için kolları sıvadı. İşte detaylar;

Evlilik Uzun Sürmedi

Uzun bir süredir Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Subaşı bir ayrı bir barışık olduğu ilişkisini evlilikle nihayete erdirmeye karar vermişti ki işler beklendiği gibi yolunda gitmedi. 3 gün 3 gece düğün yapan ve kısıtlı sayıda davetli alan çift düğünlerinde sadece ruhu özel insanları ağırladıklarını söylerek kendilerine çekirdek bir hayat kurmak istediklerinin sinyallerini vermişti. Bir süre her şey yolunda gitse de çiftin arasında patlak veren tartışmalar sonucu ikili beş ay sonra ayrılık kararı alarak boşandı.

Stil Yeniledi

Mohammed Alsaloussi’den ayrıldıktan sonra tarzını değiştiren Şeyma Subaşı her zaman olduğu gibi yeni paylaşımlarıyla da sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Saçlarında ve giyim tarzında değişikliğe giden ünlü fenomen hayatında da önemli değişim kararları almışa benziyor.

Şeyma Subaşı Yeni Kitap İçin Kolları Sıvadı

Bu dönemlerde sık sık yoga ve meditasyon paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isim için hayranları ayrılıktan sonra kendi kabuğuna çekildiğini düşündükleri yönünde yorumlar yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yoga yaparken kitap okuduğu bir fotoğrafını paylaşan Subaşı’na bir takipçisinin “Bence kitap yazmaya şimdi başlamalısın. Demlenmişsin” yorumu gündeme bomba gibi düştü. Bu yoruma yanıt veren Şubaşı “Aynı şeyi dün arkadaşlarımla paylaştım. Ve onlarda tam zamanı dedi. Başladım bile zaten” diyerek yeni kitabın yolda olduğunun haberini verdi.

Kitap Anlaşmaları Yapıldı Mı?

Bu yorumdan birkaç gün sonra yeni bir paylaşım yapan Subaşı masa başında yığın dolusu belgelerin ve taslakların olduğu görülen bir storye “2nd on some day… Another beatiful, exciting… comming… Wow” notunu düşerek paylaşması ünlü ismin kitap anlaşmasını yaptığını düşündürdü.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2024, 03:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER