Survivor’da Acun Ilıcalı Yasin’i kovdu!

Survivor 2020 yarışmasının 71.

Survivor’da Acun Ilıcalı Yasin’i kovdu!

Survivor 2020 yarışmasının 71. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelecek. Dokunulmazlık oyununda ise sinirlenen Yasin ise Evrim'e söylediği lafların arkasından Acun Ilıcalı kadar oyundan atılıyor.

Survivor 71. yeni birim tanıtımı yayınlandı. Survivor 2020’nin 9 Mayıs Cumartesi ekrana gelecek olan yeni bölümünde, haftanın birincil dokunulmazlık oyunu tekrar nefes kesecek. Dokunulmazlığı kazanmak isteyen ünlüler ile gönüllülerin kıyasıya mücadelesi yeniden izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

ACUN YASİN’İ KOVUYOR!

Muafiyet oyununa Yasin’in sinirli hareketleri damga vuracak. Yasin oyun esnasında Evrim'e söylediği sözlerle Acun Ilıcalı’yı da kızdırıyor. Acun Ilıcalı, “Yasin oyundan çık git. Hala bağırıyorsun. Derhal çık git” sözleriyle Yasin’i oyundan kovuyor.

 

ADA KONSEYİNDE GERGİNLİK

Dokunulmazlık oyunu ardından ise haftanın birincil eleme adayının belirleneceği ada konseyinde de gerginlik sürüyor. Oyunda yaşanan olayı değerlendiren Evrim’in “Yasin benim babamın oğlu yok. Ben onu yerin dibine sokar üstüne de toprağı atarım” sözleri dikkat çekiyor.

Son güncelleme: 08:42 - 09.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER