Survivor’da, dokunulmazlık oyununda Ersin gerginliği! Acun Ilıcalı müdahale etti

Survivor'da ünlüler ve gönüllüler haftanın 2.

Survivor’da, dokunulmazlık oyununda Ersin gerginliği! Acun Ilıcalı müdahale etti

Survivor'da ünlüler ve gönüllüler haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kazanmak için mücadele etti. Oyun esnasında ünlüler ve gönüllüler yarışmacıları arasında gergin anlar yaşandı.

Survivor 2020’nin 3 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelen 65. bölümünde ünlüler ile gönüllüler, bir dokunulmazlık oyunu için tekrar aleyhinde karşıya geldi. Ünlüler takımından Sercan ile Mert'in oynamayacak olması sebebiyle gönüllüler takımına artı bir yarışmacı tercih şansı verildi. Ama bu tercih nedeniyle iki ekip arasında kan basıncı yükseldi.

Yasin'in Mert ve Sercan'ın sakatlıklarına laf etmesi bu ikiliyi kızdırdı. Survivor Ersin ise kendini seçmeleri durumunda her oyun ardından yarım saat ara verme isteyeceğini açıkladı. Ünlüler ile gönüllüler aralarında tartışmanın uzaması sonrasında araya Acun Ilıcalı girdi. Seçim olayını bir defa daha anlatarak hatalı anlaşılmaları düzelten Acun Ilıcalı, böylece tartışmayı da sonlandırmış oldu.

KAZANAN TAKIM GÖNÜLLÜLER OLDU

Survivor’da ünlüler ve gönüllüler takımları haftanın 2. muafiyet oyununda karşısında karşıya geldi. İlk dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı bu kere daha hırslı çaba etti. Survivor’da 3 Mayıs Pazar akşamı haftanın 2. dokunulmazlık oyununu şampiyon ekip gönüllüler oldu.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da birincil dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı eleme adayını atamak için konseyde toplandı. Yapılan oylama sonunda Survivor’da haftanın birincil eleme adayı Berkan oldu. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında ise ada konseyinde seve seve adını yazdıran Mert eleme adayı oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER