Survivor’da kaptanlık ve erzak oyununu kim kazandı? Yeni haftalık takımlar!

Survivor 2020'nin bugünkü (24 Haziran) yeni bölümünde kaptanlık oyunu ve ardındaki yiyecek içecek mücadelesi gerçekleştirildi.

Survivor’da kaptanlık ve erzak oyununu kim kazandı? Yeni haftalık takımlar!

Survivor 2020'nin bugünkü (24 Haziran) yeni bölümünde kaptanlık oyunu ve ardındaki yiyecek içecek mücadelesi gerçekleştirildi. Yarışmacıların son final bölümü öncesindeki performansları göz dolduruyor. Bu akşam yapılan kaptanlık yarışı ardından yeni haftalık takımlar da belirli oldu. Peki Survivor'da yiyecek içecek oyununu kim kazandı? Yeni takımlar nasıl oluştu?

Survivor’da finale yaklaşılırken coşku da artıyor. Bu akşam ise haftalık yeni takımların belirleneceği yeni takımlar için kaptanlık oyunu ve arkasından da yiyecek içecek mücadelesi yapıldı. Son 7 yarışmacının kaldığı Survivor’da özellikle yiyecek içecek yarışı nefesleri kesti. Survivor’da bu akşam oynanan oyunların arkasından oluşan yeni takımları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. İşte Survivor 2020’de bu akşam yaşananlar…

SURVİVOR’DA YENİ TAKIMLAR BELLİ OLDU

Survivor 2020’nin bu akşamki 117. yeni bölümünde kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Kaptanlık oyununda geçtiğimiz haftalarda da birinci olarak kaptan seçilen Sercan ve Cemal Can bu hafta da birinci oldu ve yeni takımları belirlendi. Yeni takımlar şu şekilde;

Mavi Takım: Cemal Can (Kaptan), Berkan, Nisa, Barış

Kırmızı Ekip: Sercan (Kaptan), Elif, Yasin

ERZAK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da bu akşam kaptanlık oyunu sonrasında yiyecek içecek ödülü için oyun oynandı. Finale an be an yaklaşılan Survivor’da her geçen gün ödüllerin büyüklüğü de artıyor. Bu akşamki yiyecek içecek ödülü olarak ise içi dolu buzdolabı olarak açıklandı. İki takımın da nefes kesen mücadelesinde 9-9’a değin gelen skor gerisinde bayrak yarışına gidildi. Bayrak yarışı ardındaki ise Kırmızı Ekip son sayıyı almayı başardı ve yiyecek içecek ödülünün sahibi oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER