Survivor elenme adayı kim oldu? Acun’da Survivor yarışmacılarına sürpriz haber!

Survivor'de an be an finale gidilirken her muafiyet oyunu yarışmacılar için hayati tartma taşıyor.

Survivor elenme adayı kim oldu? Acun’da Survivor yarışmacılarına sürpriz haber!

Survivor'de an be an finale gidilirken her muafiyet oyunu yarışmacılar için hayati tartma taşıyor. Evvelden oynanan iki muafiyet oyunun gönüllüler takımı kazanmış, Yunus ve Elif elenme adayı olarak çıkmıştı. Ada konseyinde Acun Ilıcalı'dan yarışmacıları heyecanlandıran sürpriz haber geldi. Peki Survivor elenme adayı kim oldu?

Survivor’da dokunulmazlık oyunu telaşı her hafta sonu olduğu gibi Cumartesi günü de devam etti. Dört muafiyet oyunu üstünde belirlenecek eleme adaylarında biri yarışmaya veda edecek. İlk iki oyunda şampiyon gönüllüler takımı, ünlüler takımında Elif ve Yunus Emre’yi eleme potası içerisinde koymuştu. Yayınlanan son bölümde ada konseyinde Acun Ilıcalı, yarışmacıların heyecanla beklediği haberi duyurdu.

SURVİVOR ELEME ADAYI: AYCAN

Survivor’da ada konseyinde gerçekleştirilen oylama neticesinde ünlüler takımında 3 oy bölge Aycan, Yunus Emre ve Elif ile birlikte eleme adayı oldu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUN KİM KAZANDI?

Survivor muafiyet oyunun gönüllüler takımı kazandı. Evrim ve Nisa’nın yıldızlaştığı oyunda gönüllüler takımı dokunulmazlığın yanı sıra 10 bin liralık mobilya çeki de kazandı.

GÖNÜLLÜLER: 10 – ÜNLÜLER:7

ACUN’DAN SURVİVOR YARIŞMACILARINA SÜRPRİZ

Acun Ilıcalı, eleme adayı devretmek için ada konseyine gelen yarışmacılara beklenen haberi verdi. Ilıcalı’nın açıklamasına göre bu haftadan itibaren bayan yarışmacılar artık erkek yarışmacılarla da yarışacak.
Ayrıca Acun Ilıcalı bir başka haberinin de daha olduğunu söyleyerek, “Ana bir bombam var. ‘Yok bundan böyle’ diyeceksiniz. Bir şey yapacağız, seyircilerimiz ‘aslında bu da olacak mı?’ diyecek” ifadelerini kullandı. Fakat bu haber ne olduğunu demin duyurmadı. İlerleyen günlerde açıklanması bekleniyor

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER