Survivor’da Elenen İsim Sürpriz Oldu! Sema’nın Ahı Mı Tuttu?

Survivor All Star’da dün akşam kadınlar eleme gecesi yaşandı ve elenmesi beklenmeyen isim adaya veda etti. İşte bölümden detaylar…

Survivor’da Elenen İsim Sürpriz Oldu! Sema’nın Ahı Mı Tuttu?

Survivor All Star’da dün akşam kadınlar eleme gecesi yaşandı ve elenmesi beklenmeyen isim adaya veda etti. İşte dün akşamki bölümden detaylar…

TV8’de yayınlanan Türkiye’nin en çok izlenen programlarından Survivor All Star’da kadınlar için eleme gecesi yaşandı. Hafta boyunca oynanan oyunlar sonrasında konseyde adları çıkan Gizem Memiş, Aysu Keskin, Berna Canbeldek ve Pınar Saka eleme oyunlarında karşı karşıya geldi.

Survivor All Star’da Kim Elendi?

Eleme oyunları için eşleşmeler Gizem Memiş ile Aysu Keskin, Berna Canbeldek ile Pınar Saka şeklinde oldu. İlk oyunlarda yenen yarışmacılar Gizem Memiş ve Berna Canbeldek oldu. İki isim elenmekten kurtulurken eleme oyunlarında final turu Aysu Keskin ile Pınar Saka arasında oynandı. Son haftalardaki düşük performansıyla sürekli potada yer alan Aysu’nun adadan elenmesi beklenirken yine son oyundaki performansıyla Aysu öne çıktı. Aysu Saka 3 oyunu kaybederken 5 oyunu kazandı ve 5-3’lük skor ile Pınar Saka’yı elemeyi başardı.

Survivor’da Elenen İsim Sürpriz Oldu

Survivor All Star’da Pınar Saka Elendi

Son final atışlarında başarısızlıklar yaşayan Pınar, finali kaybederek adaya bu hafta veda eden isim oldu. “Bugün atışlar bana bakmadı demenin telafisi olmadığı bir akşam. Çünkü bunun yarını yok. Şu an nasıl hissediyorsun dersen, bir araba gidiyor ve ben daha varmak istediğim durağa varmadan arabadan indim, indirildim neyse. Araba devam ediyor arkasından bakıyorum, üzgünüm.” diyerek adaya veda eden Pınar Saka, Sema ve Seda ile yaşadığı polemiklerle son haftalarda gündemde yer almıştı.

7 sene önce ilk Survivor macerasına başlayan Pınar Saka, 2024’te yapılan zorlu Survivor All Star’a da davet edilmişti. Adadan elenirken kırdığı kişilerden özür dileyen ve herkese teşekkür ederek sözlerini tamamlayan Pınar’ın elenmesi, sosyal medyada da geniş yer buldu.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2024, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER