Talas Belediyesi yaşlı gündüz bakım evi yapacak

TALAS, KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, yaşlılara ikinci baharlarını en güzel şekilde yaşatmayı kendilerine görev saydıklarını ve bu kapsamda Talas'a yaşlı gündüz bakım evi kazandıracaklarını açıkladı.Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, bütü.

Talas Belediyesi yaşlı gündüz bakım evi yapacak

TALAS, KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, yaşlılara ikinci baharlarını en güzel şekilde yaşatmayı kendilerine görev saydıklarını ve bu kapsamda Talas'a yaşlı gündüz bakım evi kazandıracaklarını açıkladı.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, bütün dünyada ve Türkiye'de "Yaşlılar Günü" kutlandığına, söylemi eylem ile taçlandırmak gerektiğini belirtti.

İkinci baharını yaşayan ilçe sakinleri için kapsamlı bir proje hazırladıklarını ve onlara yapacakları merkezde en iyi hizmeti sunacaklarını aktaran Yalçın, şunları kaydetti:

"Yaşlılar bizim sigortamızdır, Allah onların hürmetine bize merhamet ediyor. Tüm büyüklerimizin ellerinde öperim, Allah onlara hayırlı uzun ömürler versin. Ömürlerinin kalan kısmını huzur ve afiyet içerisinde yaşasınlar. Talas Belediyesi olarak biz de onların ikinci baharlarını en güzel şekilde geçirmeleri için kapsamlı bir gündüz bakım evi projesi geliştirdik. Yenidoğan Mahallemizde önümüzdeki yıl yapımına başlayacağımız yaşlı gündüz bakım evinde kaliteli, huzurlu ve keyifli vakit geçirecekler. İnşallah en kısa sürede tamamlayarak büyüklerimizin hizmetine sunacağız."

Talas Yaşlı Gündüz Bakım Evi

Toplam bin 400 metrekare alana sahip olacak Talas Yaşlı Gündüz Bakım Evi'nde spor odası, müzik atölyesi, zeka oyunları atölyesi, sanat atölyesi, çok amaçlı salon, revir, fizik tedavi odası, terapi odası ve kadın-erkek kuaförü ile kafeterya bulunacak. Bahçeli şekilde planlanan bina, engelli kullanımına uygun şekilde hayata geçirilecek ve aynı zamanda yaşlı yakınları için de bir seminer odası yer alacak.

AA / Murat Asil - Son Dakika Haberleri Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Vefat haberini aldığımız siyasi tarihimizin önemli isimlerinden, çok kıymetli ağabeyimiz Sayın Oğuzhan Asiltürk'e Cenab-ı...

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Vefat haberini aldığımız siyasi tarihimizin önemli isimlerinden, çok kıymetli ağabeyimiz Sayın Oğuzhan Asiltürk'e Cenab-ı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Uçak motorları yapımında, savaş uçaklarıyla ilgili ne gibi adımlar atacağız, konuştuk. Allah nasip ederse uçak motorları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Uçak motorları yapımında, savaş uçaklarıyla ilgili ne gibi adımlar atacağız, konuştuk. Allah nasip ederse uçak motorları...

/beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER