Tartıştığı çay işçilerine kurşun yağdırdı! 1 kişiyi öldüren cani mahkemede alkol bahanesine sığındı - Haberler

Pazar günü saat 21.00 sıralarında Pazar ilçesi Elmalık köyünde meydana gelen olayda, çay hasadı yaptıran Murat Kurt (40) ile işçileri Afganistan uyruklu Uzay Ulvi (22) ve Davut Mirzai (18) ile yanlarına gelen Gökmen Topal arasında tartışma çıktı.

Tartıştığı çay işçilerine kurşun yağdırdı! 1 kişiyi öldüren cani mahkemede alkol bahanesine sığındı - Haberler

Pazar günü saat 21.00 sıralarında Pazar ilçesi Elmalık köyünde meydana gelen olayda, çay hasadı yaptıran Murat Kurt (40) ile işçileri Afganistan uyruklu Uzay Ulvi (22) ve Davut Mirzai (18) ile yanlarına gelen Gökmen Topal arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Gökmen Topal, tabancayla 3 kişiyi vurup kaçtı.

UZAY ULVİ KURTARILAMADI

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerine yapılan yaralılar, ambulanslarla Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uzay Ulvi doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Diğer yaralılar ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

ALKOLE SIĞINDI

Gökmen Topal, jandarma ekipleri tarafından Çayeli ilçesinde yakalandı. Jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Topal, 'kasten öldürme' ve 'kasten yaralama' suçlarından tutuklandı. Gökmen Topal'ın ifadesinde olay günü alkollü olduğunu ileri sürerek tartıştığı kişilere rastgele ateş ettiğini ve pişman olduğunu söylediği belirtildi.

Demirören Haber Ajansı / Arzu Erbaş - Güncel

Murat Kurt Afganistan Uzay Çay Güncel Haberler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER