TEMA Vakfı’ndan Kaymakam Cankaloğlu’na ziyaret

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma (TEMA) Vakfı Temsilcileri, Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Cankaloğlu'nu ziyaret etti.Kaymakam Cankaloğlu, TEMA Vakfı İl Temsilcisi Dr.

TEMA Vakfı’ndan Kaymakam Cankaloğlu’na ziyaret

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma (TEMA) Vakfı Temsilcileri, Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ramazan Cankaloğlu'nu ziyaret etti.

Kaymakam Cankaloğlu, TEMA Vakfı İl Temsilcisi Dr. Hülya Durmaz, Merkez İlçe Sorumlusu Ahmet Öner, Güroymak Sorumlusu Büşra Budak ve Mutki İlçe Sorumlusu Kenan Orak'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ağaçlandırmanın faydaları, etkileri ve gönüllü olarak yapılması gerekenlerin konuşulduğu ziyarette Cankaloğlu, çevrenin ve doğanın korunması noktasında yapılması gerekenlere dikkat çekti.

TEMA Vakfı üyeleri de kendilerine başarı dileyen Kaymakam Cankaloğlu'na hediye takdim etti.TEMA Vakfı'ndan Kaymakam Cankaloğlu'na ziyaret

TEMA Vakfı'ndan Kaymakam Cankaloğlu'na ziyaret

AA / Filit Gülelçin - Son Dakika Haberleri Milli Güvenlik Kurulu Bildirisi yayımlandı Açıklaması

Milli Güvenlik Kurulu Bildirisi yayımlandı Açıklaması

MGK Bildirisi: '(İklim değişikliği) Türkiye'nin, her uluslararası meselede olduğu gibi bu konuda da üzerine düşenleri yapacağı belirtilmiştir.'

MGK Bildirisi: "(İklim değişikliği) Türkiye'nin, her uluslararası meselede olduğu gibi bu konuda da üzerine düşenleri yapacağı belirtilmiştir."

Valilik 'kaymakam öğretmeni sınıftan kovdu' iddiasını doğruladı: Kaymakama gerekli tembihat yapıldı

Valilik "kaymakam öğretmeni sınıftan kovdu" iddiasını doğruladı: Kaymakama gerekli tembihat yapıldı

/beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER