Uğur Güneş'den Şok İtiraf; Dizi Bitsede Aşk Devam Ediyor

Bir Zamanlar Çukurova’da oynayan ünlü oyuncu Uğur Güneş, yeni dizisine başlarken şok itiraf...

Uğur Güneş'den Şok İtiraf; Dizi Bitsede Aşk Devam Ediyor

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan oyuncu Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar adlı bir dizi için hazırlanıyor. Uğur Güneş’e yapılan, takipçilerin hayretle karşılaştığı yorumu ise eski set arkadaşından geldi. O yorumda yer alan ifade ise herkesi kahkahaya boğarken, aralarındaki ilişkinin devam ettiği de dikkatlerden kaçmadı.Ünlü oyuncu Uğur Güneş sosyal medya hesabını da aktif bir şekilde kullanıyor. Hayranları tarafından yakından takip edilen Bir Zamanlar Çukurova’nın Yılmaz’ına öyle bir yorum geldi ki kahkahalar adeta sel oldu. Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılması ile kendisini hızlı bir değişim içine sokan Uğur Güneş, son zamanlarında sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile takipçilerinin dikkatini çekmeyi başarıyor.

Yeni rolü için sık bir tempoda çalışan oyuncu, kondisyonunu sağlamak için spor yapıyor. Yeni rolü için hazırlıklarına ara vermeden eden Uğur Güneş, Instagram hesabından da bu süreci hayranlarına göstermekten çekinmiyor. Son paylaşımına gelen yorum ise dizi severlerin gözünden kaçmadı. Eski dizisindeki oyuncu arkadaşı tarafından yapılan yorum ise herkesi güldürecek cinstendi.

Bir Zamanlar Çukurova’da eşi Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalovalının yorumu görenlerin tepksi ise sosyal medyada kahkahaya neden oldu. Uğur Güneş’in üzerindeki sweat’indeki ipliğe dikkat çeken oyuncu “Uğurtos, biri yakanda sigara söndürmüş” yorumunu yaptı. Oyuncunun buna cevabı ise “Dur alayım, sağolasın Meliktos başkan” şeklinde oldu. Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz Karakteri ile dizi severlerin gönlüne taht kurmayı başaran Uğur Güneş’in, son paylaşımına Melike İpek Yalova’dan detaylı bir yorum geldi. İkilinin sosyal medyadan girdiği bu diyalog ise herkesi güldürmeyi başardı. Yapılan yoruma yüzlerce beğeni ve yanıt gelirken Uğur Güneş’in de cevabı gecikmedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER