Ümit Özdağ, Aynur Doğan'ın İBB konserine çıkmasına tepki gösterdi - Haberler

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Almanya'da terör örgütü PKK elebaşının posteri önünde konser veren Aynur Doğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ( İbb ) "Harbiye Açık Hava Konserleri" kapsamında konser verecek olmasına sert tepki gösterdi.DOĞAN'IN ESKİ FOTOĞR.

Ümit Özdağ, Aynur Doğan'ın İBB konserine çıkmasına tepki gösterdi - Haberler

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Almanya'da terör örgütü PKK elebaşının posteri önünde konser veren Aynur Doğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ( İbb ) "Harbiye Açık Hava Konserleri" kapsamında konser verecek olmasına sert tepki gösterdi.

Ümit Özdağ, Öcalan posteri önünde konser veren Aynur Doğan'ın İBB konserine çıkmasına tepki gösterdi

DOĞAN'IN ESKİ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Özdağ, 28 Mayıs'ta sahne alması planlanan Aynur Doğan'ın, daha önce PKK elebaşı Abdullah Öcalan posterlerinin önünde konser verdiği günden bir fotoğraf paylaştı.

"ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM"

Özdağ tweet'ine, "Anlamakta zorluk çekiyorum. İBB Kültür Dairesi, Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda 'Öcalan için özgürlük' sloganları atan bir şarkıcıyı, 5 şehit verdiğimiz gün sahneye çıkarıyor. 'Muhalefeti eleştirmeyin' diye yazanlar bu sizin içinize siniyor mu?" ifadelerini yazdı.

Ümit Özdağ, Aynur Doğan'ın İBB konserine çıkmasına tepki gösterdi

TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Çok sayıda sanatçı, siyasetçi, gazeteci ve vatandaş da yaptıkları paylaşımlarda, Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerin şehit olduğu bir dönemde organize edilen Aynur Doğan konserine sosyal medyadan tepki gösterdi.

Zafer Partisi, Aynur Doğan, Ümit Özdağ, İBB, Güncel, Haberler

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER