Sen Değişirsen Dünya Değişir

Sen Değişirsen Dünya Değişir

Hayatınız uzun ve ışıklı bir yol mu, yoksa belirsiz ve inişli çıkışlı bir süreç mi? Yaşadıklarınıza doğru yerden bakıp görülmesi gerekeni görebiliyor musunuz? Yaralarınıza mı odaklanıyorsunuz yoksa iyileşip yolunuza devam etmeye mi?

Sibel Uzun bütüne katkı sağlamak üzere kaleme aldığı Işığın Şifa Yolu kitabıyla bizlere mucizenin kendisi olduğumuzu hatırlatıyor.

“Yol uzun ve ışık dolu, siz sadece tekâmül yolunuzdaki gerçekliği fark etmeye ve sıçramaya odaklanmalısınız. Kitabı okuduğunuzda hatırlatma tuşunuza basılacağından hiç şüphem yok. DNA’mızda her şeyin kayıtlı olduğunu tekrar fark edeceksiniz, uygulamaları düzenli yapanlar her yeni günle birlikte yeniden doğmanın keyfini yaşayacaklar.” diyen yazar değişim yolunda yanımızda olup elimizden tutuyor ve bizlere önümüzdeki aydınlığı görmemiz için rehberlik ediyor.

Sibel Uzun’un yazdığı Işığın Şifa Yolu Destek Yayınları’ndan çıktı.

Arka Kapak Yazısı:

İçindeki karanlıktan doğuracağın bir aydınlık...

Elinizdeki rehber, sizi var edenin kendinden eksiltmeden verdiği nur ile içsel yolunuzu aydınlatmak için size unuttuklarınızı hatırlatacak.

Zihnin, öğrenilmişliklerinin korkusu yüzünden kendi sınırlarında saklanmak isteyip, unutmayı seçtiği ne varsa tek tek ruhlara fısıldayan bu rehber, size seçtiğiniz yolda yürüme cesareti verecek.

Hatırlamaya başladıklarınızla ya da daha önce farkına varmadıklarınızla karşılaştıkça, geri dönülemeyecek bir görme açıklığı kazanacaksınız.

Size, içinizdeki karanlıktan kopup, sizden doğacak ışığa yürüme cesaretini verecek olan, sizi yıkan, acıtan, iyileşmemiş kırıklıklarınızdır. Artık yaralarınızdan, şifa doğurmanın vakti.

Yazar Hakkında:

Merhaba,
Ben Sibel Uzun.
29.03.1982 tarihinde İstanbul-Bakırköy’de doğdum. Dört kişilik bir ailenin en küçük ferdiyim. Annem, uzun yıllar hemşire olarak görev yaptı ve emekli oldu. Babam, özel sektörde uzun yol şoförüydü. 1999 yılında babam Hakk’a yürüdü ve nuruna kavuştu. Abim ise benden beş yaş büyük. Tekstil sektöründe hâlâ görev yapmakta, evli ve iki çocuk babası. Ben ise evliyim, üç tane iki ayaklı, üç tane dört ayaklı çocuk annesiyim. İnşaat teknikeri olmama rağmen 2000 yılında tekstil sektörüne geçiş yaptım. Uzun yıllar sektörde lider kalmayı ve kendi şirketimi yönetmeyi başardım. 2012 yılında, SBS AKSESUAR isimli şirketimin iflasını verip, sektörde yönetici pozisyonunda görev yaptım. Uzun bir süre sektörde devam ettim. Ta ki o muhteşem vakit gelene kadar.
O gün bugün yazıyorum, okuyorum, anlatıyorum, öğretiyorum. Hayatımın amacı üzerine tüm yollarımı, hakikatin özüyle hem kendim sindirerek hem de başka bilinçlere ilham olarak sergiliyorum, yolun sevgi olduğu bilinciyle...

Eğitim Geçmişim
Bahçelievler Siyavuşpaşa İlkokulu’nda başlayan eğitim hayatım hâlâ devam etmektedir.
Yarım bıraktığım ilk lisans eğitimimin ardından şu an, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde Uluslararası İlişkiler ve İstanbul üniversitesi-Auzef bünyesinde Sosyoloji bölümü olmak üzere iki lisans eğitimine devam etmekteyim. Hedefimde doktora dahi var.
Resmi okul hayatım dışında küçük yaştan bu yana hep eğitim programlarına katıldım. Evrensel bilinç ve kozmos maceralarıma geçmeden evvel profesyonel basketbol geçmişim bulunmakta.

Evrensel Enerji Sertifika Programları
Profesyonel Koçluk Programları (ICF-ACC)

1999 yılında inşaat sektöründe çalışmalarım başladı. İstanbul depreminin ardından sektörde yaşanan olumsuzluklardan kaynaklı tekstil sektörüne direkt olarak geçiş yaptım. Aktif, çalışkan, hırslı ve çözüm odaklı olunca başarı kaçınılmaz oldu. 2002 yılında kendi şirketimin açılışını yaptım. 2011 yılına kadar ana merkez dışında 11 tane şubeyle sektöre hizmet etmeye devam ettim. Arka arkaya yaşadığım finansal zorluklar bir anda tüm şubeleri kapamaya, sadece merkezde devam etmeye karar vermeme sebep oldu. 50 kişilik ana kadromu ben dahil 5 kişiye kadar düşürmüştüm. Fakat yine yaşadığım muhteşem olaylar silsilesi artık ekmek teknemin yolunu değiştirmekten geçtiğini söylüyordu. Şimdilerde T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ilgili kuruluşu MYK-Belgeli Profesyonel Koç, ICF-ACC Unvanlı Profesyonel Koç, Medya Ege köşe yazarı, aynı zamanda Spiritüel Şifacı olarak bütüne hizmet ediyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER