Arka Sokaklar Dizisinde Büyük Değişiklikler!

Arka Sokaklar dizisinde büyük değişiklikler yaşanıyor! Oyuncu kadrosunda önemli değişiklikler ve sürpriz gelişmeler var. Diziyi takip edenler için heyecan verici bir sezon olacak.

Arka Sokaklar Dizisinde Büyük Değişiklikler!

Kanal D’nin cuma akşamları seyirciyle buluşan fenomen dizisi Arka Sokaklar, Şevket Çoruh ve Oya Okar'ın geri dönüşüyle heyecanını artırdı. Bu sezonun yeni bölümlerinde izleyicileri ekran başına kilitleyen dizi, bir sürpriz ismi daha kadrosuna kattı.


Arka Sokaklar Dizisinde Büyük Değişiklikler!
Arka Sokaklar Son Bölüm...

Ünlü oyuncu Ferit Aktuğ'un da katılımıyla diziye yeni bir soluk getirildi. Aktuğ'un canlandıracağı 'Tevfik Moralı' karakteriyle 10 Mayıs Cuma akşamı ekrana gelecek olan yeni bölüm, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

'Tevfik Moralı' Geliyor

Ferit Aktuğ'un katılımıyla kadrosunu güçlendiren Arka Sokaklar, seyircileri meraklandıran 'Tevfik Moralı' karakteriyle büyük ilgi çekmeye hazırlanıyor. Aktörün bu yeni rolüyle, izleyicilere unutulmaz bir performans sunması bekleniyor.

Dizinin Başarılı Kadrosu


Dizinin Başarılı Kadrosu

Arka Sokaklar dizisi, Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Şevket Çoruh, Özlem Çınar, Burcu Kara, Pamir Pekin, Hasan Denizyaran, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Nazlı Tosunoğlu, Ece Aydemir, Can Başak, Gaye Gürsel, Ecem Öz, Kerimhan Duman, Furkan Göksel, Buse Orcan, Efe Günay, Elçim Atamgüç, Gizem Birdan gibi başarılı oyuncuları bir araya getiriyor.


Arka Sokaklar Dizisinde Büyük Değişiklikler!

Arka Sokaklar'ın yeni bölümleri her cuma akşamı Kanal D'de izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Bu heyecan dolu dizi, izleyicilere soluksuz anlar yaşatmaya devam edecek.

Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2024, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER