Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Arasındaki Polemik

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasında yaşanan polemik hakkında detaylı bilgiler içeren içeriği keşfedin. Tartışmanın detayları, gelişmeleri ve yorumları burada!

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya Arasındaki Polemik

Uzun bir aradan sonra "CMXXIV" adlı stand-up gösterisiyle sahnelere dönen Cem Yılmaz, şov sırasında Gebze'den gelen bazı seyircileri işaret ederek espri yapmıştı.

Yılmaz, Hasan Can Kaya'nın gösterilerinin ertelendiğini söylemesi üzerine, meslektaşını küfürlü konuştuğu gerekçesiyle eleştirmişti. "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi" diyen komedyen, "O böyle konuşuyor ya; 'Naber a., iyi sen a.', siz de Gebze'den gelin tamam mı a.?" şeklinde espri yapmıştı.

Hasan Can Kaya'nın Yanıtı


Hasan Can Kaya'nın Yanıtı

Geçtiğimiz günlerde omzunu kırıp ameliyat olan ve maç yapamayan Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz'ın göndermesine ilişkin şu şekilde yanıt verdi: "Evet, çocuklar (ekibi) izlettiler. Kısa bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış tam. Meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış yani. Ama yine de çabasını takdir ettim. Çalışmalarının devamını diliyorum. Son yılların en çok izlenen işlerini onun da izlemesini de takdir ettim."

İngilizce kökenli olan "veteran" kelimesi genellikle askeri terminolojide kullanılmakla birlikte, "kıdemli", "tecrübeli", "deneyimli" anlamlarına gelir. Aynı zamanda "emekli" ve "ilerleyen yaşına rağmen mesleğine devam eden" kişiler için de kullanılabilir.

Hülya Avşar'dan Yorum


Hülya Avşar'dan Yorum

Önceki akşam Yeniköy'de görüntülenen Hülya Avşar, Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki polemik hakkında konuştu. "Cem Yılmaz yapmaz. Hiçbir komedyen veteran olmaz bence. Hasan Can da öyle dememiştir. Öyle demek istememiştir yani. İkisi de birbirini seviyor diye biliyorum ben. Sosyal medyada öyle okuyordum yani."

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER