Gülşen'den Yeni Şarkı Müjdesi

Pop müziğin sevilen ismi Gülşen, hayranlarına heyecan verici bir sürpriz yapıyor! Gülşen'den yeni şarkı müjdesi geldi, hemen dinleyin!

Gülşen'den Yeni Şarkı Müjdesi

Grand Sapphire Resort Hotel’de sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı Gülşen, merakla beklenen yeni şarkısı hakkında bilgi verdi. Gülşen, yeni şarkısının 17 Mayıs'ta dinleyicilerle buluşacağını müjdeledi. Şarkının söz ve müziğinin kendisine, aranjesinin ise Ozan Çolakoğlu'na ait olduğunu belirtti.

Gazetecilerin Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmak ister miydiniz sorusuna Gülşen, "Ülkem için yapamayacağım hiçbir şey yok. Bu sadece şarkı söylemek değil" şeklinde cevap verdi.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2024, 08:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
minik icardi
minik icardi - 3 hafta Önce

keşke bugün çıksa

minik icardi
minik icardi - 3 hafta Önce

Bal geliyor hazırlanmam lazım hemen 17 mayısa kadar @popbizde sana teşekkür ederim yaydığın için hadisenin şarkısı ne zaman çıkacak ona da tarih ver yarınki zaten belli

Tarafsız
Tarafsız - 1 hafta Önce

Gülşen’in son şarkısı “Bal” tam anlamıyla fiyasko. Sözler, beste, vokal basit ötesi. Asla yenilikçi biri değil. Ayrıca konser performansı da berbat! Arkada vokaller, üstüne half playback yapıp şarkı söylüyormuş gibi yapması da komik. Gülşen’in zerre sesi yok, dijital bir şarkıcı.

SIRADAKİ HABER