Gülşen'den Yeni Şarkı Müjdesi!

Pop müziğin sevilen ismi Gülşen, hayranlarını sevindirecek yeni şarkı müjdesiyle karşımızda! Gülşen'in son şarkısı hakkında detaylar için hemen tıklayın.

Gülşen'den Yeni Şarkı Müjdesi!

Önceki akşam Kıbrıs'taki Grand Sapphire Resort Hotel'de konser veren Gülşen, sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ünlü popçu, hayranlarını sevindirecek bir açıklama yaptı.

Gülşen, 17 Mayıs'ta çıkacak olan yeni şarkısını duyurdu: "Şarkımın söz ve müziği her zaman olduğu gibi bana, aranjesi ise Ozan Çolakoğlu'na ait. Çok güzel bir yaz şarkısı oldu. Klip de, fotoğraflar da çekildi."

Gülşen, 2003 Eurovision birincisi Sertab Erener'in bu yılki yarışmada konuk sanatçı olarak sahneye çıkacağı hatırlatılınca "Şarkısı harikaydı" dedi.

Ünlü şarkıcı, Eurovision'a katılıp katılmayacağı sorusuna şu yanıtı verdi: "Ülkem için yapamayacağım hiçbir şey yok. Ülkemi çok seviyorum. Bizim ülkemiz gibisi dünyada yok."

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2024, 10:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
minik icardi
minik icardi - 2 hafta Önce

hayranınız olarak heyecanla bekliyorum çok heyecanlıyım cuma da tontişdemet'inki çıkıyor bu yaz diğerlerinden daha güzel geçecek reynmenin şarkısı da fena değil

SIRADAKİ HABER