Reha Özcan: Aile İlişkileri Üzerine

Reha Özcan'ın aile ilişkileri üzerine deneyimleri ve görüşleri hakkında detaylı bilgi. Aile ilişkileri, Reha Özcan'ın bakış açısı ve önerileri bu içerikte ele alınıyor.

Reha Özcan: Aile İlişkileri Üzerine

OnurAkayMedya’ya röportaj veren iki çocuk babası Reha Özcan, i Yeşim Özcan ile olan ilişkisinin ve çocuklarıyla olan bağının "Üç Kız Kardeş" dizisindeki rolüne olan etkisini değerlendirdi.


Reha Özcan: Aile İlişkileri Üzerine

ÜÇ KIZ KARDEŞ FİNAL BÖLÜMÜ...

"BİZDE KARARLARI YEŞİM VERİR"

Reha Özcan, Yeşim'in evlerinde ana kraliçe olduğunu belirterek, ailedeki kararları Yeşim'in aldığını söyledi. Ailelerinin ataerkil değil anaerkil bir yapıya sahip olduğunu vurgulayan Özcan, karar verme süreçlerinde eşine büyük saygı duyduğunu ifade etti.

Televizyon Dizilerindeki Deneyimi


Televizyon Dizilerindeki Deneyimi

Özcan, daha önce "Mucize Doktor" dizisinde canlandırdığı "Adil Hoca" karakterinin kendisi için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Kötü karakterlerin ardından ilk defa iyi bir karakteri canlandırdığını söyleyen Özcan, bu deneyimin televizyon izleyicisiyle barışma sürecine katkı sağladığını dile getirdi.

"SEYİRCİMİZE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ"

Üç Kız Kardeş dizisindeki rolüne veda eden Reha Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla izleyicilere teşekkürlerini iletti. Her bölümde kendilerini yalnız bırakmayan izleyicilere minnettar olduklarını belirten Özcan, yeni projelerde tekrar seyirciyle buluşma umudunu dile getirdi.


Reha Özcan: Aile İlişkileri Üzerine
  • "Kırdıklarım olduysa özür dilerim. Kendimin en iyisini yapma alışkanlığım var. Sürç-i lisan etikse affola. Hep hep iyiliğe kaçalım."

Milliyet

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2024, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER