Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu'nun Hikayesi

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun hayatının sırlarla dolu hikayesi. Ailenin ünlü isimlerinden biri olan Duygu Nebioğlu'nun yaşamı ve kariyeri hakkında ilginç detaylar.

Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu'nun Hikayesi

Göksel Özdoğdu ile 63 yıl önce evlenen usta oyuncu Metin Akpınar'ın, 36 yıl önce yaşadığı evlilik dışı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıktı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararıyla Metin Akpınar'ın öz kızı olduğunu resmileştirdi.

İkiz Kızlarının Hikayesi


İkiz Kızlarının Hikayesi

Metin Akpınar'ın tek yumurta ikizleri, anneleri tarafından henüz iki aylıkken Antalya’daki bir köyde bakıcı kadına bırakıldı. Daha sonra Çocuk Esirgeme Kurumu'nda devlet korumasına alındıktan sonra Nebioğlu Ailesi tarafından evlatlık alındı.

MÜGE ANLI'YA KATILDI


MÜGE ANLI'YA KATILDI

Duygu Nebioğlu, babalık davası açarak DNA testiyle Metin Akpınar’ın kızı olduğunu kanıtladı. Son olarak annesi Suphiye Orancı’yı bulabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Ancak ulaşılamadı.

Anne Arayışı


Anne Arayışı

Duygu Nebioğlu, sosyal medyada annesi Suphiye Orancı'nın izini sürdü. Farklı ipuçları üzerine arayışını sürdüren Nebioğlu, umutlarını sosyal medyada paylaşmaya devam etti.

METİN AKPINAR'A SİTEM


METİN AKPINAR'A SİTEM

Duygu Nebioğlu, babası Metin Akpınar'a sosyal medya üzerinden mesajlar göndererek duygularını paylaştı. Babasının sözlerine alıntılar yaparak içsel düşüncelerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2024, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER