Mahkeme Duruşması ve Aile Drama: İtiraflar ve Planlar

Mahkeme duruşması sırasında ailenin derin sırları, itiraflar ve planlar ortaya çıkıyor. Dram dolu hikaye sizi etkilemeye hazır. İzleyenleri şaşırtacak gelişmelerle dolu bir içerik.

Mahkeme Duruşması ve Aile Drama: İtiraflar ve Planlar

Mahkeme Duruşması: Alev'in İtirafı ve Makbule Coşkun'un Kızı Elif'in Tanıklığı


Mahkeme Duruşması: Alev'in İtirafı ve Makbule Coşkun'un Kızı Elif'in Tanıklığı

Mahkeme arasında Alev her şeyi itiraf etti. Umut'un babasını artık hiçbir şekilde hapis hayatından kurtaramayacağını düşünmeye başladı. Mahkeme devam ederken Makbule Coşkun'un kızı duruşmaya gelerek annesinin itirafta bulunduğu videonun kayıtlı olduğu USB bellek ile geldi. Makbule'nin kızı Elif de tanık olarak dinlendi. Duruşma Rıza için iyi geçti.


Mahkeme Duruşması ve Aile Drama: İtiraflar ve Planlar

Rüya'nın Azad'ı Kurtarması ve Fecir'in Planı


Rüya'nın Azad'ı Kurtarması ve Fecir'in Planı

Fecir, ele geçirdiği Azad'ı asarak cezalandırmak istedi. Rüya babasıyla eve girecekken Fecir'in arabasını fark etti. Merakla arabanın yanına gelen Rüya, Azad'ı boynuna ip geçirilmiş halde, Fecir'i de yanında görünce sinirden abisine Büşra Kormaz cinayetini bildiğini söyleyerek Azad'ın serbest bırakılmasını sağladı. Kardeşinin de artık kötü birisi olduğunu fark ettiğini anlayan Fecir, üzüntüden ipe çıktığı sırada kardeşi tarafından engellendi.

Umut, Süreyya'ya Karşı Savaş Açtı: Harun, Umut'a yardım etmek için olay gününde Rıza'yı gören güvenlik görevlisi Hasan'a ait bilgileri Umut'a verdi. Umut adamı bulmak için yola koyulduğunda beklemediği bir olayla karşılaştı. Emniyet tarafından Hasan gözaltına alındı. Umut, Harun'un karavanına dinleme cihazı koyarak babasını bilgi aktarımı sağlayan Süreyya'ya savaş açtı.

Süreyya Açığa Alındı: Dinleme cihazını fark eden Harun, Umut'la birlikte Süreyya'nın basın toplantısı öncesinde uzak kurdu. Hasan'ın ailesinin gazetecilere konuşacağını sanan Süreyya ve Cevher, Hasan'ın eşini tehdit ederken fotoğrafları çekildi. Umut, basın toplantısı yapılırken gazetecilere Süreyya'nın yalan söylediğini gösterdi. Başsavcı Süreyya'ya elindeki dosyaları devretmesini isteyerek, soruşturma bitene kadar açığa alındığını söyledi. Başsavcı Süreyya'nın yerine Alev'i geçirdi.


Mahkeme Duruşması ve Aile Drama: İtiraflar ve Planlar

Rıza'nın Hafızasındaki Detay: Fecir ülkeyi terk etmeyi düşünürken yanında Alev'i de zorla götürmek istedi. Fecir ısrar ederken Bünyamin'in, Alev'i kendince dize getirmesi için tuttuğu adamlar olay yerine geldi. Fecir, Alev'e kaçmasını söyleyerek adamları engellemeye çalışırken feci şekilde darp edildi. Rıza yeniden yargılama davasının 2. duruşmasına çıktı. Abisinin kötü halini gören Rüya, mahkemeye Emirkıran Holding'i savunmak için geldi. Güvenlik görevlisi Hasan olay günü sabah saatlerinde Rıza'ya nereye gideceğini bilmediğinden yolun ortasında kaldısı sırada bir arabanın az kalsın çarpacağını ama aracın içindekini hatırlamadığını ifade etti. Rıza şans eseri olay anını hatırlayarak arabanın içindeki kişinin Neşet olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2024, 00:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER