Mahsun Kırmızıgül: Sahneye Dönüş ve Yeni Projeler

Mahsun Kırmızıgül sahneye geri dönüyor! Ünlü sanatçının yeni projeleri ve müzik dünyasındaki yenilikleri hakkında detaylı bilgi burada. Takipte kalın!

Mahsun Kırmızıgül: Sahneye Dönüş ve Yeni Projeler

Mahsun Kırmızıgül: "Sahneye Dönüş ve Yeni Projeler"


Mahsun Kırmızıgül:

Mahsun Kırmızıgül, Bakü Kongre Merkezi'nde yaklaşık 10 bin kişiye vereceği konserler öncesi Azerbaycan ve Türkiye'den gelen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, "Uzun zaman sonra Azerbaycan'a geldim. Harika bir şehir olmuş, yakında Dubai gibi olur. İnsanların sevgisi ve ilgisi harikaydı. Buraya birçok sanatçı geliyor ama benim bu ülkeye sevgim çok başka. Sonuna kadar bu ülkenin ve insanlarının her şekilde yanında olacağım. Harika bir konser bizi bekliyor. Ben diğer sanatçılara benzemem, şan dersi aldığım için sabaha kadar konser verebilirim" dedi.


Mahsun Kırmızıgül: Sahneye Dönüş ve Yeni Projeler

Mahsun Kırmızıgül'den Dizi Müjdesi ve Dostlarıyla İlişkileri


Mahsun Kırmızıgül'den Dizi Müjdesi ve Dostlarıyla İlişkileri

Yeni bir dizi çekeceğinin müjdesini veren Kırmızıgül, "Temmuz ayında çekimleri başlayacak, ben oynamayacağım. Eylül ayında yayına girecek, yıllar sonra dizi yapacağım, ben de çok heyecanlıyım" açıklamasını yaptı. Eski dostları Alişan ve Özcan Deniz ile görüştüğünü söyleyen 55 yaşındaki sanatçı, "Onlarla ara ara görüşüyorum, zor günlerde arar sorarım. İşleri yoğun, çalışıyorlar; ben de çok çalışıyorum. Bir de ben 17 yıldır müzik yapmadım, onlardan daha çok çalışmak zorundayım" ifadelerini kullandı.

"Özcan ve Alişan'dan daha çok çalışmak zorundayım" diyen Mahsun Kırmızıgül, "Kendi yazdığınız şarkı sözlerininizi bile unutabiliyorsunuz. Yeni yeni sahnelere ısınmaya başladım, ilk başlarda çok zorlandım çünkü 17 yıl sonra eline mikrofon alıp şarkı söylemek çok zor bir işmiş. Uzun yıllar sonra müziğe döndüm ve kendi yazdığınız şarkı sözlerini bile unutabiliyorsunuz. Bu arayı kapatmak için gerçekten son zamanlarda çok çalıştım, daha yeni yeni sesim oturmaya başladı. Mutluyum müzik yaptığım için." şeklinde konuştu.

Kaynak: Milliyet


Mahsun Kırmızıgül: Sahneye Dönüş ve Yeni Projeler
Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2024, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER