Meg Ryan: Olgunlukla Yeniden Doğmak

Meg Ryan'ın hayatı ve kariyerindeki değişimi keşfedin. Olgunlukla Yeniden Doğmak belgeseli ile unutulmaz oyuncunun dönüşümünü izleyin.

Meg Ryan: Olgunlukla Yeniden Doğmak

Geçtiğimiz günlerde Barselona'da düzenlenen 68. RNE Sant Jordi Ödülleri'nde kırmızı halıya son derece şık bir şekilde çıkan Meg Ryan, yaşla birlikte olgunluk ve bilgeliğin de geldiğini ve artık aşk, yaşam ve ilişkiler konusunda fikrini söylemek ve görüşlerini paylaşmak konusunda kendine daha çok güvendiğini söylüyor.

Yaşın Kıymetini Bilmek


Yaşın Kıymetini Bilmek

62 yaşındaki yıldız oyuncu “Yaşımın kıymetini biliyorum, bunu ciddiyetle söylüyorum. Benim için artık başkalarını memnun etmek ve herkesi mutlu etmeye çalışmak yerine ne düşündüğünü açıkça söylemek daha önemli” dedi. 60’ını geçtikten sonra her konuda daha rahat bir insan haline geldiğini söyleyen Ryan, “Aşk ve ilişkiler hakkında artık dürüstçe konuşabiliyorum ve çok özgürleşmiş hissediyorum” diyen güzel yıldız artık geçmişine de düzgünce bakıp geleceğini de daha iyi görebildiğini söylüyor.

Özel Hayatındaki Yolculuk


Özel Hayatındaki Yolculuk

Meg Ryan, ikinci kez evlenmedi ancak 2006’da 14 aylık bir kız çocuk evlat edinmiş ve ona Daisy True adını vermişti. Bir de kızı olduktan sonra oyunculuğa yıllarca ara veren Meg Ryan geçen yıl David Duchovny ile birlikte rol aldığı romantik komedi What Happens Later'la ilk yönetmenlik denemesini de gerçekleştirdi.

Estetik Tartışmaları


Estetik Tartışmaları

Meg Ryan, uzun süreli bir aradan sonra yeniden spot ışıklarının altına döndüğünde yüzündeki değişimle dikkat çekmişti. Üst üste uygulanan botoks ve dolgu gibi işlemler yüzünden yüzünün eski doğallığı kaybolmuş gibi görünen ve deyim yerindeyse plastik görünüme sahip olan oyuncunun hayranları bu konudaki hayal kırıklıklarını sık sık sosyal medya yoluyla ortaya koydular. Ancak yaş aldıkça hayata bakışı konusunda farklı bir noktaya geldiğini söyleyen Ryan'ın son fotoğraflarında doğallığına geri döndüğü görülüyor.

Hollywood'dan Uzaklaşma Kararı


Hollywood'dan Uzaklaşma Kararı

Oyunculuğa ara verme nedenini film endüstrisi dışındaki insanlarla tanışmak için başka deneyimlere ihtiyacı olması olarak açıklayan Ryan, “Artık canıma tak etmişti, bu seçimi yaptığım ve o dünyadan uzaklaştığım için mutluyum. Böylece daha iyi ve daha ilginç bir insan oldum” demişti. Geçmişte Dennis Quaid'le yaşadığı evliliğin sona ermesiyle Russell Crowe'la yaşadığı ilişkinin etkisiyle de bilinen Meg Ryan, Hollywood'un dışında kendini keşfetmenin önemini vurguluyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2024, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER