Meltem Yılmazkaya: Annelik, Sevgiyi ve Kaygıyı En Uçta Yaşadığımız Gönüllü Bir Delilik Hâli

Meltem Yılmazkaya'nın annelik, sevgi ve kaygı üzerine deneyimlerini paylaştığı dokunaklı ve içten bir içerik. Anneliğin derinliklerine yolculuk yapmaya hazır mısınız?

Meltem Yılmazkaya: Annelik, Sevgiyi ve Kaygıyı En Uçta Yaşadığımız Gönüllü Bir Delilik Hâli

Meltem Yılmazkaya, "Annelik, sevgiyi ve kaygıyı en uçta yaşadığınız, gönüllü bir delilik hâli" diyerek, MAG dergisine anne olmanın hayatında yarattığı değişiklikler hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

"Konu Evlat Olunca Her Şeyi Yapacak Gücü Buluyorsunuz"

Bir süre İspanya'da olacağını belirten Yılmazkaya, eşiyle birlikte bebeğine baktıklarını ve bu sürecin zorluğundan bahsetti. Zorluğun tahmin edilebilir olduğunu ancak evlat sahibi olmanın aslında içinde bulunan gücü ortaya çıkardığını vurgulayan Yılmazkaya, "Sizi siz yapan şeylerden fedakârlık da yapıyorsunuz ama biliyorsunuz ki bu bir süreç ve hayat eskisi gibi olmasa da benzer şekilde akacak." dedi.

"En Büyük Farkındalığım: Anne Olmak ve Anaç Olmak Aynı Şey Değil"



Annelik deneyimini değerlendiren 39 yaşındaki oyuncu, "Anne olmak ve anaç olmak aynı şey değilmiş, benim en büyük farkındalığım bu oldu." diyerek anneliğin emek, sabır ve vazgeçişler gerektiren bir süreç olduğunu belirtti. Yılmazkaya, "Kendi isteğiyle bu hayata gelmeyen, sizin bakımınıza ihtiyacı olan küçük bir insan oluyor artık hayatınızda. O gücü her zaman bulmanız gerekiyor." şeklinde ifadeler kullandı.

Anneler Günü Mesajı


Anneler Günü Mesajı

Anneler Günü dolayısıyla duygularını paylaşan Meltem Yılmazkaya, tüm annelere güçlü kalpler dileyerek, "Kalbinde anneliği hisseden, anne olan herkese, her şeyi göğüsleyebileceğimiz sağlam kalpler diliyorum. Hepsi 'iyi ki' var." mesajını verdi.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2024, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER