Nihat Doğan ve Arzu Doğan Aşkı ve Ayrılığı

Nihat Doğan ve Arzu Doğan aşkı ve ayrılığı hakkında detaylı bilgilerin yer aldığı içeriği keşfedin. İkilinin ilişkisi, ayrılığı ve yaşadıkları her şey burada!

Nihat Doğan ve Arzu Doğan Aşkı ve Ayrılığı

Nihat Doğan ve Arzu Doğan Aşkı


Nihat Doğan ve Arzu Doğan Aşkı

Arkadaş ortamında tanışan ve yaklaşık bir yıl aşk yaşayan Nihat Doğan ile İranlı hayranı Arzu Doğan, 2022'de aile arasında kıyılan sade bir nikâh töreniyle evlenmişti. Ünlü şarkıcı, mutlu gününden karelere, "Sen bana Allah’ın verdiği bir ödülsün. Sen bana cennetten bir gülsün, gülücüksün. Hoş geldin hayatıma. Sonsuza kadar birlikte yaşamak yaşlanmak dileğiyle dünyam benim. Bir maşallahınızı alalım" notunu düşmüştü.

Baba Olma Mutluluğu


Baba Olma Mutluluğu

İkili, Ocak 2023'te anne ve baba olma mutluluğu yaşamış, oğullarına Badıkan adını vermişti. Kucağında bebeği ile fotoğrafını paylaşan Nihat Doğan, "Bu dünyada en çok istediğim şey evlat sahibi olmaktı. 13 Ocak Cuma günü oğlum Badıkan dünyaya geldi ve bu duamı kabul eden Rabbime şükürler, bana dünyanın en güzel hediyesini veren eşime de teşekkürler olsun. Rabbim önce sizin sonra benim evladıma güzel bi kader yazsın. Hayırlı güzel bir ömür nasip etsin. Heyecandan bugün paylaşabildim. Babalık heyecanı sahne heyecanına hiç benzemiyor. Rabbim herkese nasip etsin. Hoş geldin Badıkan" ifadelerini kullanmıştı.

'Aramızda Kalmasın'ın haberine göre; ilişkilerini kameralardan uzak yaşamayı tercih eden çift, bir süredir sıkıntı yaşadığı ve sorunları çözemeyince boşanma kararı aldı. Evlerini ayıran Nihat Doğan ve Arzu Hanım'ın, nafaka ve tazmina konusunda anlaşma sağladığı öne sürüldü. İddiaya göre; Doğan, eşi ve oğlunun oturması için bir evin tapusunu verdi.


Nihat Doğan ve Arzu Doğan Aşkı ve Ayrılığı

Henüz 21 ay önce mutluluğa 'evet' diyen 48 yaşındaki türkücünün, ayrılık haberi ile gündeme gelmesi hayranlarını üzdü. Boşanma kararının sebebi olarak ise konserlerden sonra evde kıskançlık krizi yaşanması gösterildi.

Milliyet


Nihat Doğan ve Arzu Doğan Aşkı ve Ayrılığı
Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2024, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER