Pelin Akil ve Anıl Altan İddialara Yanıt Verdi

Pelin Akil ve Anıl Altan, son zamanlardaki iddialara karşı sessizliği bozdu. Ünlü çift, magazin gündemini sarsan konular hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Pelin Akil ve Anıl Altan İddialara Yanıt Verdi

'Arka Sıradakiler' dizisinde rol alan Pelin Akil (38), eşi Anıl Altan'la (33) 2016'da evlenmiş ve 2019'da ikiz kızları Alin ve Lina'ya kavuşmuştu. Mutlu bir aile tablosu sergileyen çift, sosyal medyada da sık sık poz ve videolar paylaşarak takipçileriyle mutluluklarını paylaşıyorlardı. Ancak son zamanlarda ayrılık haberleriyle gündeme gelen ikili, iddialara yanıt verdi.


Pelin Akil ve Anıl Altan İddialara Yanıt Verdi

Pelin Akil: "Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok"


Pelin Akil:

Geçtiğimiz günlerde bir davet sonrası basının karşısına geçen Pelin Akil, ayrılık iddialarına ilişkin net bir açıklama yaptı. Muhabirlerin soruları üzerine gerginleşen Akil, "Şu an" vurgusu yaparak, "Bunu ispatlamak için bir şey yapmaya gerek yok. Her şey ortada. Tabii ki tartışmalarımız oluyor. Bunlar kulaktan kulağa farklı şekilde yayılıyor. Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok" dedi.

Anıl Altan: "Kavga evin tadı tuzu"


Anıl Altan:

Eşi Pelin Akil'e destek veren Anıl Altan da ayrılık iddialarına açıklık getirdi. Bir etkinlikte basının sorularını yanıtlayan Altan, "Tabii ki bizim de kavgalarımız var, oluyor da, bu her evde var. İkiz çocuk kolay değil, biz gayet mutluyuz. Bu dedikodular başkalarını yorabilir, biz yorulmuyoruz, ayrılmıyoruz da. Kavga, anlaşmazlık her evde var, olmazsa zaten o evlilikte bir tezat vardır. Kavga evin tadı tuzu" şeklinde konuştu.

  • Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, ayrılık iddialarına net bir şekilde yanıt vererek evliliklerindeki sorunları olmadığını belirtti.
  • Çift, kavgaların normal olduğunu ve evlilikte anlaşmazlıkların yaşanmasının doğal olduğunu dile getirdi.
Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2024, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER