Samimiyet Tartışması Survivor'da Büyüyor

Survivor 2022'de samimiyet konusu gittikçe daha fazla tartışılıyor! Yarışmacılar arasındaki samimiyet sorgulanıyor ve ilişkilerdeki gerçeklik test ediliyor.

Samimiyet Tartışması Survivor'da Büyüyor

Samimiyet Tartışma


Samimiyet Tartışması

Survivor All Star'ın yarışmacıları Yunus Emre Özden ve Aleyna Kalaycıoğlu, aralarındaki samimiyetle dikkat çekiyor. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, bu durum karşısında rahatsızlık yaşamış ve kocasına canlı yayında "Aleyna'dan uzak dur" demişti.

Ailelerin Uyarıları


Ailelerin Uyarıları

Aleyna Kalaycıoğlu ve Yunus Emre Özden, ailelerinden "uzak dur" uyarıları almıştı. Bu durum, gerginliklerin fitilini ateşlemişti.


Samimiyet Tartışması Survivor'da Büyüyor

Tartışma Anı


Tartışma Anı

Geçtiğimiz akşam oynanan birinci dokunulmazlık oyununda Yunus Emre'nin Nefise'ye yaptığı hamle sırasında Aleyna'nın bacağına darbe gelmesi, ikili arasında tartışmaya neden oldu.

Aleyna'nın Tepkisi


Aleyna'nın Tepkisi

Aleyna, yaşanan olaylar sonrasında Yunus Emre'ye sert tepki göstererek, "Yeter" diyerek uyardı. İkilinin arasındaki gerilim artarken, tartışma büyüdü.


Samimiyet Tartışması Survivor'da Büyüyor

Özden: "Pardon da ailece çok gerginiz, ailelere neden sıçrıyor bu konu? Haddini bilmez şımarık bir kadının tutumu çok çirkin. Günlerdir eski, yeni yarışmacılara parmak sallayan şov yapan birini izledik."

Kalaycıoğlu: "Beni sakın ama sakın ne karısıyla ne kardeşiyle ne annesiyle ne ailesinden herhangi bir kadınla karıştırmasın. Çünkü bana kimse bu zamana kadar küfür edemedi, sakın beni onlarla karıştırmasın."

Özden: "Senin annen anne, bacın bacı da Yunus Emre'nin ailesine, bana, kız kardeşine laf edecek bir kadın değilsin! Duyar kasan başkasının ailesini eleştiriyor, yarışmacının da halkına nasıl girme cesareti bulabiliyorsun diye sorarım sana ve bu durumdan özür borçlusun!"


Samimiyet Tartışması Survivor'da Büyüyor

Kalaycıoğlu: "Ben onun o bildiği kadınlardan da değilim, ama dedim ki 'Aleyna sakin ol yakın arkadaşın.' Bir şekilde tatlıya bağladık ama ben sağlıklı bulmuyorum. Allah yakınlarına sabır versin."

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER