Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan Boşanması

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan boşanmasıyla ilgili en güncel haberler, ayrılık nedenleri ve detayları burada! Ünlü çiftin ayrılığıyla ilgili tüm merak ettikleriniz için tıklayın.

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan Boşanması

Serdar Ortaç'ın Açıklamaları


Serdar Ortaç'ın Açıklamaları

Şimdilerde TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz sene TikTok üzerinden yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem olmuştu. Kadınlara dair sözleri büyük tepki çeken 53 yaşındaki Ortaç, olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Chloe Loughnan'ı da hedef almıştı. Ortaç, "Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara; ayıp, yazık lan erkeklere. Ben verdim eski karıma tüm ipleri, ne oldu? Ağzıma s..tı! İki tane göğsü var diye, o kadar." şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.


Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan Boşanması

Chloe Loughnan'ın Yanıtı


Chloe Loughnan'ın Yanıtı

Hakkında sık sık açıklamalarda bulunan eski kocasına Chloe'den de yanıt gelmişti. Güzel isim katıldığı bir programda şu ifadeleri kullanmıştı: "Evliyken benim hakkımda güzel konuşuyordu. Boşandıktan sonra kötü konuşmaya başladı. Anlaşarak boşandık ve eski kocamın avukatıyla yürüttük bu süreci. Ben bir şey istemedim. 8 senemi paylaştım, ben onun karısıydım kocam gibi baktım."

Boşanma Süreci ve Sonrası


Boşanma Süreci ve Sonrası

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan 2014 yılında nikah masasına oturmuş, 8 yıllık birlikteliğin ardından ise 2019 yılında boşanmışlardı. Ortaç, 5 yıl evli kaldığı eski eşi Chloe Loughnan hakkında yeni açıklamalar yaptı. "Ben eski eşten dolayı bitecek adam mıyım? Adı üstünde eski eş, eski özlenir mi? Boşandım, daha iyisi geldi. Aşk acısı diye bir şey yok" dedi. Ünlü ismin bu açıklamalarına sosyal medyadan tepki yağdı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2024, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER