Serenay Sarıkaya ve Aşk Hayatı

Serenay Sarıkaya'nın aşk hayatı, ilişkileri ve romantik yaşamı hakkında merak ettiğiniz her şey burada! Ünlü oyuncunun aşk hikayeleri ve ilişkileri hakkında detaylı bilgiler.

Serenay Sarıkaya ve Aşk Hayatı

Serenay Sarıkaya, 2020 yılında ünlü komedyen Cem Yılmaz ile aşk yaşadı. Ancak çift, ilişkilerine bir yıl sonra son verme kararı aldı ve ayrıldılar. Bu ayrılığın ardından Sarıkaya'nın adı birçok isimle aşk dedikodularına karıştı, ancak her seferinde özel hayatına dair sessizliğini korudu.


Serenay Sarıkaya ve Aşk Hayatı

Bir süre sonra Serenay Sarıkaya'nın kalbini Mert Demir'e kaptırdığı konuşulmaya başlandı. Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' şarkısında Sarıkaya'ya vokal yapması, bu dedikoduları güçlendirdi. İlk başta iddiaları yalanlayan ikili, İtalya tatili dönüşünde havalimanında el ele görüntülendikten sonra ilişkilerini resmen doğruladılar.


Serenay Sarıkaya ve Aşk Hayatı

Mert Demir ve Ödül Töreni

Mert Demir, 'Antidepresan' şarkısıyla dikkatleri üzerine çekti ve geçen yıl Power Türk ödül töreninde Mabel Matiz'le birlikte 'En Güçlü Şarkı' ödülünü kazandı. Bu ödülü alırken onlara Cem Yılmaz ve Ronit Hakko eşlik etti. Bu an, Serenay Sarıkaya'nın eski aşkı Cem Yılmaz ile yeni aşkı Mert Demir'in aynı karede olduğu ilginç bir detaydı ve aylar sonra gündeme geldi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2024, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER