Şevval Sam Hayranlarıyla Buluştu

Şevval Sam hayranlarıyla buluştu! Ünlü oyuncu, sevenleriyle keyifli anlar yaşadı. Detaylar için hemen tıklayın!

Şevval Sam Hayranlarıyla Buluştu

Şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, son albümü "Rock'ı Severiz" için düzenlenen imza gününde hayranlarıyla buluştu. Etkinlikte yoğun ilgiyle karşılaşan Sam, hayranlarına teşekkür ederek, "Çok heyecanlıyım. Herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim" dedi. Uzun kuyruklar oluşan etkinlikte, Sam, hayranlarının fotoğraf isteklerini geri çevirmedi ve yeni albümünü imzaladı.

Şevval Sam'ın Aşk Hayatı


Şevval Sam'ın Aşk Hayatı

Yasak Elma dizisindeki rolüyle tanınan Şevval Sam, uzun süreli ilişkisini Sarp Maden ile geçtiğimiz senelerde sonlandırmıştı. Sam, geçen yaz reklamcı Cem Topçuoğlu ile ilişki yaşamaya başladı.


Şevval Sam Hayranlarıyla Buluştu

Özel Gösterimde Görüntülendiler


Özel Gösterimde Görüntülendiler

Şevval Sam ve sevgilisi, Ferzan Özpetek'in 'İstanbul Üçlemesi: Meze-Müzik-Muhabbet' filminin özel gösterimine katılarak el ele görüntülendiler. Çiftin bu romantik anları gündem yarattı.

Urla'da Galaya Katıldılar


Urla'da Galaya Katıldılar

İlişkilerini genellikle özel tutan Şevval Sam ve sevgilisi, uzun bir aradan sonra Urla'da çekimleri yapılan yeni dizilerinin galasına el ele katıldılar. Dizinin kadrosunda Meryem Uzerli, Burak Berkay Akgül, Hira Koyuncuoğlu gibi ünlü isimler bulunuyor.

Tarzıyla Dikkat Çekti


Tarzıyla Dikkat Çekti

Gala gecesine siyahlar içinde katılan Şevval Sam, transparan bir bluz ve büstiyerle kombinlediği siyah ceketiyle dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya kullanıcılarından tam not alan Sam'a, "Kim der 50 yaşında?", "Harika görünüyor", "Yaş aldıkça güzelleşiyor" gibi yorumlar geldi.

  • Not: Haber kaynağı: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2024, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER