Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi, insan ilişkilerini ve karar verme süreçlerini ele alan eğlenceli ve düşündürücü bir dizi. İzleyicileri derin düşüncelere ve heyecanlı anlara sürüklüyor.

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi

MF Yapım İmzalı Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi


MF Yapım İmzalı Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi

Çarşamba akşamları ekranlara gelen ve seyircileri kendine hayran bırakan Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisi, yeni bölümleriyle izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu akşam yayınlanacak olan bölüm için yayınlanan tanıtım filmi, heyecanı doruğa çıkardı.

Taş Kağıt Makas Son Bölüm...


Taş Kağıt Makas Son Bölüm...

Fecir'in Harun'u kovduğu ve yerine Umut'un geçtiği son bölüm tanıtımı, izleyicileri meraklandırdı. Umut'un yeni planıyla neler yapacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin üstlenirken, senaryosunu Uğraş Güneş kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Atsız Karaduman, Aytaç Uşun, Selim Galip ve Anıl Taşezen gibi başarılı isimler yer alıyor.

  • Yönetmen: Yusuf Pirhasan, Volkan Keskin
  • Senarist: Uğraş Güneş
  • Oyuncular: Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Atsız Karaduman, Aytaç Uşun, Selim Galip, Anıl Taşezen

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2024, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER