Hepsi Grubu Üyesi Yasemin Yürük'ten Belgesel Açıklamaları

Hepsi Grubu üyesi Yasemin Yürük, hayatını ve müzik kariyerini anlattığı belgeselde samimi açıklamalarda bulunuyor. İçten ve duygusal anıları keşfedin!

Hepsi Grubu Üyesi Yasemin Yürük'ten Belgesel Açıklamaları

2000'lerin popüler grubu Hepsi'nin üyelerinden Yasemin Yürük, spor eğitmenliği kariyerine yöneldi. 2022'de Nişantaşı'nda bir etkinliğe katılan Yürük, Hepsi grubunun belgeselinin yapılacağından bahsetti. Grup üyelerinin gençlikten itibaren biriktirdikleri anılar, fotoğraflar ve videolarla dijital bir platformda yayınlanacak biyografi projesi üzerinde çalıştıklarını belirtti.

"Onlarla Sahnedeyken Yaşadığım Anıları Özlüyorum"



37 yaşındaki Yasemin Yürük, geçtiğimiz ay Kuruçeşme'de bir davette görüntülendi. Hepsi grubunun belgesel projesiyle ilgili konuşan Yürük, grup üyeleri arasında anlaşmazlık olduğunu ve belgesel projesinin gerçekleşmediğini açıkladı. Yürük, "Onlarla sahnede olmayı çok özlüyorum, sahnede bir bütün olduk ve göz temasıyla ne yapmamız gerektiğini anlardık. Tekrar bir araya gelmek için çaba harcadım ama başarılı olamadım" şeklinde konuştu.

Gülçin Ergül'ün Açıklamaları


Gülçin Ergül'ün Açıklamaları

Gülçin Ergül, Yasemin Yürük'ün belgesel projesi hakkındaki açıklamalarının ardından eleştirilere maruz kaldı. Ergül, belgesel projesine karşı çıkarak kendi yaşamının devam ettiğini ve gerçekleri objektif şekilde yansıtmanın zorluğundan bahsetti. Grup içinde anlaşmazlıkların olduğunu kabul eden Ergül, "Hayır demenin önemli olduğunu" vurguladı.

Yasemin Yürük'ten Gülçin Ergül'e Tepki


Yasemin Yürük'ten Gülçin Ergül'e Tepki

Yasemin Yürük, bir markanın 30. yıl etkinliğinde gazetecilerle yaptığı sohbette dağılan Hepsi grubu ve Gülçin Ergül hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yürük, Gülçin Ergül'ün açıklamalarını eleştirerek belgesel projesine katkıda bulunmadığı için üzüldüğünü ve bu durumun hayranlara karşı saygısızlık olduğunu belirtti. Ayrıca, grup üyeleri arasındaki farklı isteklerin egolara dönüştüğünü ifade etti.


Hepsi Grubu Üyesi Yasemin Yürük'ten Belgesel Açıklamaları
Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2024, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER