Yargı Dizisi 91. Bölüm Özeti: Ceylin'in Endişesi ve İclal'in Karşılaşması

Yargı dizisinin 91. bölümünde, Ceylin endişeli bir şekilde İclal'le karşılaşır. Gerilim dolu anlar ve sürpriz gelişmelerle dolu bölümü kaçırmayın!

Yargı Dizisi 91. Bölüm Özeti: Ceylin'in Endişesi ve İclal'in Karşılaşması

CEYLİN'İN ENDİŞESİ


CEYLİN'İN ENDİŞESİ

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı Yargı dizisinin 91. bölümünde, Ilgaz'ın eşinin ölümünün sırlarla dolu gerçeklerini öğrenmesi Ceylin'in endişesini arttırdı. Parla ile Canberk arasındaki ilişkiyi gözlemleyen Ceylin, durumdan rahatsızlık duydu.


Yargı Dizisi 91. Bölüm Özeti: Ceylin'in Endişesi ve İclal'in Karşılaşması

İCLAL'İN KARŞILAŞMASI


İCLAL'İN KARŞILAŞMASI

Diğer yandan, Yekta'nın oyunuyla adliyeye getirilen Bülent, yıllar sonra İclal ile karşılaştı. Babasının katilinin yüzleştiği anlar, dizinin en etkileyici sahnelerinden biri oldu. Bu karşılaşma, diziye büyük bir gerilim ve duygusallık kattı.


Yargı Dizisi 91. Bölüm Özeti: Ceylin'in Endişesi ve İclal'in Karşılaşması

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı, kadrosunda Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerin yer aldığı Yargı, 91'inci bölümüyle ekranlara geldi. Heyecan dolu bölümden öne çıkanlar şu şekilde:

  • CEYLİN RAHATSIZ OLDU: Ilgaz hastanedeyken bir kişi yanına gelerek eşinin kasıtlı olarak öldürüldüğünü söyledi. Osman'ın eşini öldürmeyi kabul etmesi üzerine Zümrüt çok sevindi. Parla ile Canberk'in yakınlaşması Ceylin'in gözünden kaçmadı. Parla'ya ne olduğunu sorarak durumdan rahatsızlığını belirtti.
  • YEKTA'NIN OYUNU: Tuğçe'nin evlilik teklifini kabul ettiğini anlayan Ilgaz ve Eren çok mutlu oldu. Yekta'nın adamı Rafet, İclal savcının babasını öldüren Bülent'in işlediği bir suça tanık oldu. Olayı gelip gördükten sonra Yekta'ya anlattı. Bülent avukatı Tülin'le iletişime geçtiğinde Yekta'nın oyununa geldi. Avukatı müsait olmadığını söyleyerek Yekta'ya yönlendirdi.
  • İCLAL BABASININ KATİLİYLE YÜZLEŞTİ: Yekta ve Bülent adliyeye geldi. İclal yıllar sonra babasının katiliyle yüzleşti. Yekta, İclal'in soyadını söyleyince Bülent şaşkınlıkla Yekta'nın suratına baktı. Savcılıktan çıkan Bülent bir daha İclal'le karşılaşmamak için ilk uçakla Kazakistan'a gideceğini söyledi. Karakola gelen kişi babasının cesetlerini getirdiğini söyledi. Eren ne olduğunu anlayamadı.
  • KAN PARASINA DİKKAT ÇEKİLDİ: Yılmaz savcılığa gelerek eşinin öldürülmesiyle ilgili bulunduğu suç duyurusundan vazgeçtiğini söyledi. Ilgaz da durumu anlayarak 'kan parası' verilip verilmediğini sordu. Yılmaz çocukları için parayı almayı kabul ettiğini ifade etti. Ilgaz, Ceylin'le evlilik yıldönümlerini kutlarkan cinayet şüphelsine denk geldi. 'Kan parasıyla' susturulan çaresiz bir adamın ardından nasıl bu kadar eğlenip, mutlu olduğunu sordu. Başsavcı görüntülerle birlikte Ilgaz'a 'Kan parasının yeni bir şey olmadığını, uzun zaman zamandır süren bir gelenek' olduğunu belirterek kadından uzak durması için uyardı. Ilgaz olayın peşini bırakmazken Eren başka bir dosya ile yanına geldi. Dizinin finalinde; Ilgaz elleri kolları bağlı bir şekilde sandalyede oturuyor. Yanına gelen adamın kim olduğunu sorgularken adam, "Evet sayın savcım nasıl ölmek istersiniz" diyor.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 00:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER