Müge Boz İkinci Kez Anne Olacak

Ünlü oyuncu Müge Boz, ikinci kez anne olmanın heyecanını yaşıyor. Boz'un hamileliği ve anne olma süreci hakkında detayları buradan öğrenebilirsiniz.

Müge Boz İkinci Kez Anne Olacak

13 Haziran 2019'da emekli basketbolcu Caner Erdeniz ile evlenen oyuncu Müge Boz, kızı Vina'yı aynı yıl kasım ayında kucağına almıştı. "Vina'nın kardeşi olsun istiyorum" diyen Boz, ikinci çocuk düşüncesini samimiyetle paylaşmıştı.

Müge Boz'dan Müjdeli Haber


Müge Boz'dan Müjdeli Haber

Müge Boz, ikinci kez anne olacağını eşi Caner Erdeniz'e zoom görüşmesinde söylerken çektiği video ile duyurdu. 39 yaşındaki oyuncu, hamile olduğunu takipçileriyle "Size bir haberimiz var" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Ultrason Görüntüleri Paylaşıldı


Ultrason Görüntüleri Paylaşıldı

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Müge Boz, kızı Vina ile bebeğinin ultrason görüntülerini de takipçileriyle paylaştı. Bebeğinin cinsiyetini henüz açıklamayan Boz, hamileliği hakkında da konuştu.

Stresli Ama Mutlu


Stresli Ama Mutlu

Müge Boz, hamilelik sürecini "Daha çok stres oluyorum, ama eşim Caner'e güveniyorum. Yakında ben, Vina ve kardeşi 3'lü Voltran'ı oluşturacağız" sözleriyle anlattı. Eşi Caner Erdeniz ise "Vina'nın altını çok değiştirdim. İkinci bebeğe de hazırım" dedi.

Aşerdiği Yiyecekler


Aşerdiği Yiyecekler

8.5 aylık hamile olan Müge Boz, "En çok nar ve patates aşerdim. Bir de lahmacun çok yedim" açıklamasını yaptı.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2024, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER