Hatice: 'Ali Kemal Beni Asla Aldatmaz'

Hatice, ilişkisinde Ali Kemal'e tamamen güveniyor ve onun asla aldatmayacağına inanıyor. Aşk dolu bir hikaye sizi bekliyor.

Hatice: 'Ali Kemal Beni Asla Aldatmaz'

'Gel Konuşalım' Programına Konuk Olan Hatice: "Ali Kemal Beni Asla Aldatmaz"


'Gel Konuşalım' Programına Konuk Olan Hatice:

90’lı yılların ünlü şarkıcısı Hatice, Demet Akalın ve Jess Molho'nun sunumuyla TV 8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programına konuk oldu. Kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Ali Kemal Sarı ile aşk dolu günler geçiren Hatice, ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.


Hatice: 'Ali Kemal Beni Asla Aldatmaz'

45 yaşındaki ünlü isim, Ali Kemal Sarı'ya olan güvenini vurgulayarak, "Ali Kemal, Sapanca'da. Bir yıldır falan görüşemiyoruz. Öncesinde her hafta beraberdik. Yaşadığımız tek sıkıntı görüşememek" şeklinde konuştu. Hatice, sevgilisi hakkında ise şunları söyledi: "Sevgilimi bir başka kadınla yatakta görseniz bile asla aldattığına inanmam. Zaten Ali Kemal aldatırsa ben cinsiyet değiştiririm! Ona o kadar güveniyorum."


Hatice: 'Ali Kemal Beni Asla Aldatmaz'

Hatice, çocuk isteği konusunda da açıklamalarda bulundu. Tüp bebek yöntemine sıcak bakmadığını belirten şarkıcı, "Doğal yollardan anne olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda Hatice, Ali Kemal Sarı ile olan ilişkisine dair, "Hayatımda verdiğim en doğru karar Ali Kemal'le beraber olmak, ondan öncesini hiç saymıyorum. Ali Kemal benim hayattaki en büyük şansım. Çocuğum olacaksa ondan olsun. Eğer hamileysem hemen yıldırım nikahıyla evlenirim" demişti.


Hatice: 'Ali Kemal Beni Asla Aldatmaz'
  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2024, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER