Acun Ilıcalı: Risk Almaktan Korkmuyorum

Acun Ilıcalı'nın kariyerindeki başarısının arkasındaki sır, risk almaktan korkmamasıdır. Ünlü yapımcı ve sunucu, her zaman cesur adımlar atarak başarıya ulaşmıştır.

Acun Ilıcalı: Risk Almaktan Korkmuyorum

Acun Ilıcalı, projelerinin arkasının dolu olduğu için risk almaktan korkmadığını belirtti. 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk olan televizyoncu, çocukken de üretken olduğunu vurgulayarak, kariyerindeki en önemli dönemeçlerden birinin 'Acun Firarda' olduğunu dile getirdi. Bu büyük prodüksiyonun risk içerdiğini ancak risklerin tuttuğunu söyleyen Ilıcalı, en büyük riskin kanal satın almak olduğunu belirtti. Hatalarını avantaja çevirdiğini belirten Ilıcalı, uzun vadede iş yapmak yerine her zaman bir sonraki adımı düşündüğünü ifade etti.

Yurt dışında başarılı olan projeleriyle 'Acun Türk seyircisini çözdü' algısını yıkan Ilıcalı, televizyon icat edildiğinden beri Yunanistan'da en yüksek reytingi aldığını ve Meksika'da da başarılı olduğunu belirtti. 15 ülkeye giriş yaptıklarını ve halen başarılı olduklarını söyleyen Ilıcalı, bunun tesadüf olmadığını düşündüğünü belirtti. Kendisinin sevdiği işin dünya tarafından da sevildiğini ifade eden Ilıcalı, amacının televizyon aracılığıyla evlere konuk olmak olduğunu vurguladı. Ayrıca, seçtiği kişilerin ekranı ısıttığını düşündüğünü ekledi.

Acun Ilıcalı, "Beni ben yapan annem ile babamdı. Kızlarım ise hayatımdaki enerji kaynaklarım, jeneratör gibi," dedi.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2024, 08:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER