Acun Ilıcalı: Üretken Bir Çocuktum

Acun Ilıcalı'nın gençlik yıllarındaki üretkenliği ve hırslı ruhu, onun bugünkü başarılarının temelini oluşturuyor. Acun Ilıcalı: Üretken Bir Çocuktum hikayesini keşfedin.

Acun Ilıcalı: Üretken Bir Çocuktum

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Yeşilçam'ın usta isimlerinden Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Acun Ilıcalı, çok küçük yaşlardan itibaren üretken olduğunu dile getirerek, çocuk yaşlarından itibaren farklı etkinliklerle meşgul olduğunu belirtti. Lise yıllarında da bu üretkenlik devam etmiş ve arkadaşlarıyla çeşitli etkinlikler düzenlemiş.

Riske Girmekten Korkmam


Riske Girmekten Korkmam

Kariyerinin önemli kırılma noktalarından bahseden 54 yaşındaki Ilıcalı, "Acun Firarda kariyerimin kırılma noktaları arasında en önemlilerinden biridir. Riske girmekten korkmam, saniye düşünmem ama arkası doludur. Büyük bir prodüksiyon yapmak riskti, riskler tuttu. En büyük risk de kanal almak oldu" şeklinde konuştu.

Hataları Avantaja Çevirmek


Hataları Avantaja Çevirmek

Acun Ilıcalı, hatalarını avantaja çevirdiğini ve ufak hatalarla büyük hatalardan döndüğünü belirtti. Maddi sebeplerin insanı mutsuzluğa götürebileceğini vurgulayan Ilıcalı, hayatı boyunca mutlu olacağı yerde olmaya çalıştığını ifade etti.

Uluslararası Başarı


Uluslararası Başarı

Televizyonculuk kariyerinde uluslararası arenaya da adım atan Acun Ilıcalı, dünya genelinde pek çok ülkede başarılı projelere imza attığını söyledi. "Benim sevdiğim işi dünya seviyor" diyen Ilıcalı, evlere konuk olmayı ve izleyicilerle bağ kurmayı önemsediğini belirtti.

Aile ve İlham Kaynakları

Hülya Koçyiğit'in "Acun Ilıcalı'yı Acun Ilıcalı yapan şey ne?" sorusuna cevap veren Ilıcalı, annesi, babası ve kızlarından aldığı ilhamın kendisini şekillendirdiğini ifade etti. Ailesinden aldığı değerlerle hayatını sürdürdüğünü belirten Ilıcalı, ailesinin kendisinde bıraktığı etkinin büyük olduğunu vurguladı.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2024, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER