Gökçe: Müzik Piyasası Bitti, Türk Sanat Müziği Çok Severim

Gökçe, müzik piyasasının sonunu ilan ediyor ve Türk Sanat Müziği'ne olan sevgisini dile getiriyor. Türk Sanat Müziği tutkunu Gökçe'nin açıklamaları.

Gökçe: Müzik Piyasası Bitti, Türk Sanat Müziği Çok Severim

Gökçe: "Müzik Piyasası Bitti, Türk Sanat Müziği Çok Severim"

Deşarj'a konuk olan Gökçe, senede 10 klip çekemeyeceğini belirterek, müzik piyasasının artık eskisi gibi olmadığını vurguladı. Türk sanat müziğini çok sevdiğini belirten şarkıcı, "AlâGökçe serisi çıkarttım. 'Elbet Bir Gün Buluşacağız'ı kendi tarzımda söyledim. Yeşilçam aşığıyım. Göksel zamanında Yeşilçam şarkılarını çıkarmasaydı ben yapardım" dedi.

"Keşke 90'larda Yaşasaydım ve Şarkı Çıkarsaydım"

Gökçe, dünyanın en güzel bestesini yapmanın bile reklamsız duyurulamayabileceğine dikkat çekerek, "Keşke 90’larda yaşasaydım ve şarkı çıkarsaydım. Onlar için sadece ünlü olmanın önemli olduğunu düşünüyorum. Şarkının duyulması... Sadece bu önemli, böyle insanlar, sen bir anda parlarsın, hepsi senin peşinden koşar, tekrar düşüşe geçersin, onlar da giderler" şeklinde konuştu.

"Hiçbir İşe Yaramıyoruz"

Seçtiği meslekten pişmanlık duyduğunu belirten Gökçe, "Kemancı kendi için keman çalar, piyanist kendi için piyano çalar, biz hiçbir işe yaramıyoruz. Ben komşuma yardım ettiğimde en mutlu insan oluyorum. Bu dünyaya bunun için geldiğimi düşünüyorum. Benim böyle biraz yardım eden bir meslek seçmem gerekiyordu. Şimdi belli bir yaşın ardından farklı düşünmeye başladım. Şarkıcı olmaktan pişmanım çünkü zeki bir insan olduğumu düşünüyorum ve şarkıcı olarak zekamı heba ettim. Bu dünyayı yeniden yaşasam, işe yarar biri olmak isterdim" şeklinde konuştu.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2024, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER