Adem Kılıçcı'dan Survivor 2018 Anıları

Survivor 2018 macerasında Adem Kılıçcı'nın yaşadığı unutulmaz anıları keşfedin. Zorlu mücadeleler, dostluklar ve stratejilerle dolu unutulmaz bir sezonun detayları burada!

Adem Kılıçcı'dan Survivor 2018 Anıları

'Survivor 2018' şampiyonu Adem Kılıçcı, Gökhan Çınar'ın sunduğu 'Katarsis'e konuk oldu. Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen Survivor çekimlerinde TV'ye yansımayan anlara dair çarpıcı örnekler veren ünlü isim, 'mevsimlik işçi' benzetmesiyle dikkat çekti. Kılıçcı, Acun Ilıcalı'nın teklifini geri çevirme nedenini de açıkladı.

Survivor Deneyimi ve Zorlukları


Survivor Deneyimi ve Zorlukları

"Survivor'da özgür değilsin. Mevsimlik bir işçi gibisin. Sabah saat 6'da kaldırırlar, oyun öncesi röportajlar yapılır. Sonuçta TV'ye bir şey çekeceksiniz. İşçisin yani sen orada, çalışıyorsun. Bazı günler ben istemiyordum. Millet ekrana çıkayım, ekranda kalma sürem uzun olsun diye can atıyordu. Psikolojime göre davranırdım. Konuşmam gereken bir şey varsa gider konuşurdum, konuşmaman gereken bir şey varsa 'Beni almayın, arkadaşları alın' derdim."

"Oyuna gidersin, 4-5 saat sürer, bazı günler sekiz saat süren oyunlar vardır. Hiç unutmam bir oyunumuz 12 saat sürmüştü, sabaha karşı bitti. Oradan çıkıyorsunuz bazen üstünüz sılak, çamurlu. Yeni tişörtünüz yok, kurutmak için ateş yakıyorsunuz. Yani zor! Tekneye biniyorsun, 45 dakika tekneyle gidiyosun. Adaya gittiğinde pertin çıkıyor ve günün hep böyle geçiyor. Zor bir yer Survivor."


Adem Kılıçcı'dan Survivor 2018 Anıları

Acun Ilıcalı'nın Teklifi ve All Star'a Katılmama Nedeni


Acun Ilıcalı'nın Teklifi ve All Star'a Katılmama Nedeni

Adem Kılıçcı, "All Star'da neden yoksun?" sorusunu da cevapladı: Bu yıl Acun abiyle çok konuştuk, 4-5 kere görüştük. Açıkçası çok da güzel bir teklif verdi, normalde gitmem gereken bir teklif. Sadece sosyal medya için oraya gideyim, bir etkileşim olsun, para kazanayım... Hiçbir zaman bu kafada değildim. Mücadeleye gireceksem o mücadeleye hazır mıyım diye bakarım, hem psikolojik olarak hem de kalben. Adalet dediğimiz şey önemli; 'Şu an Survivor'a gitsen şampiyonluğu hak ettiğini düşünüyor musun?' diye sorarsanız, 'yok' derim. Benden daha fazla çalışanlar var, biliyorum.

"Altı ay önce nişan atmışım, savruk ve bunalım sürecim var. Bunların hepsini göz önünde bulundurdum, kazanımlarım ile kaybedeceklerimi gerçekten teraziye koydum. 'Olmaz' dedim. Bir de hayalim var, onu gerçekleştirmek için burada kalmam gerekti. Türkiye'nin en büyük dövüş projesini yapmak istiyorum. Bir boksörün hayatını beyaz perdeye aktarabileceğim biyografik film istiyorum. Biraz benim hikayem, biraz kurgu da olacak" dedi.


Adem Kılıçcı'dan Survivor 2018 Anıları

Kaynak: Milliyet


Adem Kılıçcı'dan Survivor 2018 Anıları
Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2024, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER