Uraz Kaygılaroğlu'nun Yeni Aşkı!

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni aşkıyla parlayan yüzü, kalbindeki sevinci yansıtıyor. Aşkın gücüyle hayatına renk katan Uraz, mutluluğuyla herkesi etkiliyor. İzleyenlere ilham veren bu aşk hikayesi, umut dolu bir başlangıcı müjdeliyor.

Uraz Kaygılaroğlu'nun Yeni Aşkı!

Televizyon ekranlarının sevilen ismi Uraz Kaygılaroğlu, Sakla Beni dizisiyle izleyicilerin kalbinde taht kurdu. Ancak oyuncunun kariyeri kadar özel hayatı da merak konusu olmaya devam ediyor. Uraz Kaygılaroğlu, geçtiğimiz yıllarda Melis İşiten ile evliliğini noktaladıktan sonra yeni bir ilişkiye adım attı.

Uraz Kaygılaroğlu ve Sayna Soleimanpour İlişkisi


Uraz Kaygılaroğlu ve Sayna Soleimanpour İlişkisi

Ünlü oyuncunun kalbini fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour'a kaptırdığı ortaya çıktı. Uraz Kaygılaroğlu, ladesbet giriş ilişkisinin gayet güzel gittiğini ve her şeyin yolunda olduğunu açıklarken, mutlu bir birliktelik sürdürdüklerini belirtti. 2019 yılında Melis İşiten ile boşanan Kaygılaroğlu, yeni aşkında huzur bulduğunu ifade etti.

Magazin basını, çiftin nasıl tanıştığını merak ederken, Uraz Kaygılaroğlu detaylara girmekten kaçındı. Özel hayatlarının gizliliğine önem veren oyuncu, ilişkisinin medyaya yansımasını istemeyerek sadece mutlu olduklarını dile getirdi.

Uraz Kaygılaroğlu'nun yeni aşkı Sayna Soleimanpour ile mutluluklarına dair detaylar zamanla netleşecek ve hayranlarıyla paylaşacakları duygusal anlarla dolu bir ilişki serüvenine dönüşebilir.

Kaynak: Magazin Haberleri

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2024, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER