Ahu Tuğba'nın Kaza Geçirmesi

Ahu Tuğba'nın kaza geçirmesi ile ilgili detaylı bilgiler, yaşanan olayın ayrıntıları ve son durum hakkında güncel haberler burada! Ahu Tuğba'nın sağlık durumu ve kaza ile ilgili gelişmeleri takip edin.

Ahu Tuğba'nın Kaza Geçirmesi

80'li ve 90'lı yıllarda Yeşilçam'da fırtınalar estiren Ahu Tuğba, 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı Doktor Timmy Alejtanij ile evlenmiş ve 1992 yılında kızı Anjelik'i dünyaya getirmişti. Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde, Miami'de kızıyla beraber yaşayan Ahu Tuğba'nın, Los Angeles’ta trafik kazası geçirdiği ortaya çıktı.


Ahu Tuğba'nın Kaza Geçirmesi

Ameliyat ve Durumu


Ameliyat ve Durumu

Los Angeles Katolik Hastanesi’ne kaldırılan Tuğba’nın kaburgaları kırıldı ve 8 saatten fazla süren bir ameliyata alındı. Ahu Tuğba'nın kişisel Instagram hesabından açıklama yapan bir kişi, "Arkadaşısınız belli, 8 saatin üzerinde ameliyat geçirdi. Ahu'mun morali bozulmasın. Bizim çok değerlimiz, dua gönderin, duanızı eksik etmeyin" diye yazdı. 68 yaşındaki ünlü ismin ameliyat sonrası durumunun stabil olduğu ve yoğun bakımda tedavisine devam edildiği öğrenildi.


Ahu Tuğba'nın Kaza Geçirmesi

Ahu Tuğba Kimdir?


Ahu Tuğba Kimdir?

İstanbul doğumlu Ahu Tuğba 13 Ağustos 1959 yılında dünyaya geldi. Lise eğitimini İstanbul Amerikan Robert Lisesinde tamamlayan Tuğba, lisans eğitimine Kanada’da Concordia Üniversitesi’nin İngiliz Dili bölümünde başladı fakat yarım bıraktı. 1970'lerin sonlarından itibaren Türk sinema dünyasında tanınmaya başladı. 1980'lerin başlarında üne kavuştu ve 80'li yıllarda Türk sinemasının öne çıkan isimlerinden biri oldu. 'Banker Bilo', 'Dokunmayın Şabanıma', 'Kayıp Kızlar', 'Elveda Dostum' ve 'Yapışık Kardeşler' gibi kült filmlerde yer alan oyuncu, hayatı boyunca toplam 10 kez evlilik yaptı.


Ahu Tuğba'nın Kaza Geçirmesi

Ahu Tuğba'nın Kaza Geçirmesi
Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2024, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER