Alişan: "Dövmelerimin Anlamı Çocuklarım ve Yeğenlerim"

Alişan, dövmelerinin çocukları ve yeğenleri için taşıdığı anlamları paylaşıyor. Dövme sanatı ve aile bağlarını konu alan içerik.

Alişan:

Buse Varol ile 2018 yılında evlenen ve iki çocuk babası olan ünlü şarkıcı Alişan, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Kolundaki dövmeleriyle dikkat çeken Alişan, "Bu dövmelerin anlamı çocuklarımın ve yeğenlerimin bana olan sevgisi" dedi.

"Dizilerde Yer Almamın Nedeni..."

TRT 1'de program sunan Alişan, dizilerde rol almamasının sebebini açıkladı. "Sanatçı olup dizi yapan sadece Özcan (Deniz) var sanırım. Eskiden üç gün sette, dört gün müzik çalışmalarında yer alıyorduk. Şu anda haftanın 6-7 günü set var. Bu nedenle şarkıcılar dizilerde yer alamıyor. Ben televizyon programı yapıyorum, o yüzden şu an için dizilerle ilgilenmiyorum. Televizyon programı yapmaktan mutluyum" şeklinde konuştu.

"Dostluğumuz Devam Ediyor"


Alişan:

Alişan, "Özcan Deniz ve Mahsun Kırmızıgül ile aranızdaki dostluk hala devam ediyor mu?" sorusuna, "Elbette devam ediyor. Aramızdaki ilişki eskisi gibi olmasa da küslük yok" yanıtını verdi. Fit görüntüsüyle dikkat çeken şarkıcı, "Akşam yemek yemeyi tercih etmiyorum" şeklinde açıklama yaptı.


Alişan:

Kaynak: Milliyet


Alişan:
Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2024, 19:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER