Anılarla Türker İnanoğlu ve Veda Mesajları

Anılarla Türker İnanoğlu'nun hayatına ve sinema dünyasındaki etkisine dair veda mesajları. Türk sinemasının usta ismi için duygusal anılar ve anekdotlar.

Anılarla Türker İnanoğlu ve Veda Mesajları

Anılarla Türker İnanoğlu

'Bay Sinema' olarak anılan Türker İnanoğlu'nun (88) vefatı sanat camiasını yasa boğdu. Uzun yıllar sinema sektörüne emek veren İnanoğlu'nun ölümü sevenlerini derinden üzdü. Eşi, çocukları ve meslektaşları tarafından büyük bir kayıp olarak değerlendirildi.

Ailesinden ve Meslektaşlarından Veda Mesajları

  • Gülşen Bubikoğlu: "Çok kıymetli eşim Türker İnanoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Ailemizin, tüm sevenlerinin, hepimizin başı sağ olsun."
  • Filiz Akın: "Son çınarı, oğlumun babasını kaybettik. Başta eşinin, çocuklarının ve tüm sinema camiasının başı sağ olsun, sabırlar diliyorum. 'Bay Sinema' maalesef artık yok."
  • İlker İnanoğlu: "Değerli babam, Türkiye'nin 'Bay Sineması' Türker İnanoğlu'nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim."

Cenaze Töreni ve Defin İşlemi

İnanoğlu'nun cenaze töreni bugün saat 10.00'da TİM Show Center'da yapılacak. Yapımcı, öğle namazının ardından Levent Barboros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca Aile Mezarlığı'na defnedilecek.

Zeynep İnanoğlu Özdemir: "Seni çok seviyorum her halinle... Çok özleyeceğim, hep kalbimde taşıyacağım. Yalnız kaldığımızda konuşacağız usul usul... Elbette buluşacağız yine bir gün."

Meslektaşlarından Veda Mesajları

  • Sibel Can: "Büyük duayen Türker İnanoğlu'nun vefatı kalbimde ikinci kez kaybedilmiş, bir 'baba' acısı yarattı."
  • Kerem Alışık: "Ahh benim Türker Abim. Ah benim çocukluğum. Sen sinemamızı terk ettikten sonra film başlamaz ki artık."
  • Selda Alkor: "Gerçek bir duayen... Yaptıklarınla, sinemaya kazandırdıklarınla hep yaşayacaksın."
  • Hale Soygazi: "Meslek hayatına başladığım ilk iki filmin prodüktörüydü... Kendisiyle çalışmaktan büyük bir memnuniyet duymuştum."
  • Tamer Yiğit: "Yeşilçam kendisinin gidişiyle sona erdi. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara uzun ömürler diliyorum."
  • Hülya Avşar: "Sinema hayatının direği, mesleğinin duayeni Türker İnanoğlu, mekanın cennet olsun."
Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER