Ünlü Şarkıcı Zeynep Bastık'ın Gece Gezmesi

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın gece gezmeleri, müzik dolu anların keyifli detaylarını sunuyor. Zeynep Bastık'ın gece hayatında yaşadığı eğlenceli ve duygusal anlara tanık olun.

Ünlü Şarkıcı Zeynep Bastık'ın Gece Gezmesi

Geçtiğimiz akşam Bebek semtinde yürüyüş yaparken objektiflere takılan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Ayaksütü gazetesi muhabirleriyle kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Bastık, "Yoğun bir döneme giriyorum. Bayramda İzmir'e gidip geleceğim. Ardından konserlerimiz başlıyor. Ayrıca yeni doğan köpeklerimiz var, onları ziyaret etmeyi planlıyoruz" dedi.

Parasal Konulara Karşı Tavrı

Zeynep Bastık, bazı sanatçıların bayram döneminde aldığı yüksek sahne ücretleri hakkında, "Kim ne kadar alıyor ben bilmiyorum. Ben para konularını pek takip etmem. Allah herkese bol bol versin. Ben kendi paramı kendim hesaplarım. Toprağa yatırım yapmak beni huzurlu hissettirir. Benim için en değerli yatırım topraktır" şeklinde konuştu.


Ünlü Şarkıcı Zeynep Bastık'ın Gece Gezmesi

Alışveriş Tutumu


Ünlü Şarkıcı Zeynep Bastık'ın Gece Gezmesi

Zeynep Bastık, alışveriş konusunda sınırlı bir tutum sergilediğini belirterek, "Alışverişe çok para harcamam. Daha çok yurt dışından alışveriş yaparım ve sık sık seyahat etmediğim için sürekli alışveriş yapmam. Demet Özdemir'in yıllık alışveriş bütçesi çok mantıklı" ifadelerini kullandı.

Demet Özdemir'in Alışveriş Pratiği


Ünlü Şarkıcı Zeynep Bastık'ın Gece Gezmesi

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ise alışveriş konusunda programlı bir yaklaşım benimsediğini belirtmişti. "Yıllık bütçe ayırıp programlı alışveriş yapıyorum. Her gün alışveriş yapmam, mevsim değişikliklerinde ihtiyaçlarımı karşılıyorum" diyen Özdemir, har vurup harman savurmadığını dile getirmişti.


Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER